Ziemkowe lizaki (2.09.13 Slann)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ziemkowe lizaki (22.02 Chameleony)
własna satysfakcja najważniejsza... ale te figsy wyglądają na bardzo fajnie pomalowane bez lizania się po fujarkach...
klimat jest, kolorystyka jest i co najważniejsze dokładnie wszystko i schludnie...
klimat jest, kolorystyka jest i co najważniejsze dokładnie wszystko i schludnie...
Jest fajny. Na stole na pewno ciekawie się prezentuje. Choć ja bym dał jeszcze po cienkim highlightcie by podkreślić model.
Natomiast całokształt wszystkich modeli bardzo fajny .
Mam nadzieję, że wreszcie w końcu kiedyś zagramy przeciw sobie... kiedyś... heh
Pozdr!
Natomiast całokształt wszystkich modeli bardzo fajny .
Mam nadzieję, że wreszcie w końcu kiedyś zagramy przeciw sobie... kiedyś... heh
Pozdr!
10-12h tak na oko, duzo mial pierdolek, duzo zlota.
Wrzuce pozniej lepsze foty.
Wrzuce pozniej lepsze foty.
Arbiter mi na Bitwie o Bialystok powiedzial dobre haslo - ja Cie podziwiam, ze jeszcze Ci sie chce wstawiac te zdjecia nieoddajace poziomu pomalowania figurki.
Musze cos wykombinowac z tymi zdjeciami, jestem troche zawiedziony, ze w namiocie tak to nawet slabo wychodzi.
Musze cos wykombinowac z tymi zdjeciami, jestem troche zawiedziony, ze w namiocie tak to nawet slabo wychodzi.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No bez kitu, na żywo te figsy wyglądają 100x lepiej. Na fotach prawie w ogóle nie widać przejść i cieniowania które to są bardzo mocną stroną tych modeli.Ziemko pisze:Arbiter mi na Bitwie o Bialystok powiedzial dobre haslo - ja Cie podziwiam, ze jeszcze Ci sie chce wstawiac te zdjecia nieoddajace poziomu pomalowania figurki.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Oto slann, ktory mial byc wrzucony na lipcowe PMOTM.
Slabe foty jak zawsze, troche za blisko jest.
Jestem mega niezadowolony z jednego elementu tej figurki, ale nie bede sugerowal jakiej
W koncu go pomalowalem, bo glupio zeby general armii byl zrobiony na 3 kolory.
Konwersja by Pasiak - mial kiedys zrobiona kule energetyczna pomiedzy lapami, ale nie chcialo mi sie malowac i suma sumarum mi sie nie podobala.
Slabe foty jak zawsze, troche za blisko jest.
Jestem mega niezadowolony z jednego elementu tej figurki, ale nie bede sugerowal jakiej
W koncu go pomalowalem, bo glupio zeby general armii byl zrobiony na 3 kolory.
Konwersja by Pasiak - mial kiedys zrobiona kule energetyczna pomiedzy lapami, ale nie chcialo mi sie malowac i suma sumarum mi sie nie podobala.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Tron ekstra wyszedl razem z tymi listkami:D
Tak mi się jakoś skojarzyła jego poza:D
Tak mi się jakoś skojarzyła jego poza:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Rozwaliles mnie
On podnosi rece i krzyczy "jak mogliscie nie zdac paniki na 9 na 3 kosciach, no k... jak?? "
On podnosi rece i krzyczy "jak mogliscie nie zdac paniki na 9 na 3 kosciach, no k... jak?? "
porządne malowanie,ale jedna rzecz psuje efekt - kości na tronie...darowałbym sobie tę brązowe "ścięgna" wyglądają słabo.Poza slana fajna jakąś kulę energetyczną mógłby trzymać
pozdr
edit:właśnie przeczytałem co napisałeś nad zdjęciem kula energetyczna out
pozdr
edit:właśnie przeczytałem co napisałeś nad zdjęciem kula energetyczna out
Wlasnie z rogow nie jestem zadowolony, 3 razy je przemalowwywalem i mialem ochote juz rzucic tronem o sciane. Nie znalazlem poki co idealne tutoriala z kolorami ktore by mi pasowaly, a bardoz bym chcial, bo o ile czaszki, pazury, kolce ogarniam ok, to takie dlugie rogi sa dla mnie masakra.
Tutaj wyglada plasko, na zywo jest lepsza.Fuxiorr pisze:Skóra bardzo fajnie wygląda
Przy slabych fotach, gdy przejscia sa plynne figsy wygladaja turbo plasko jakby na 2-3 kolory byly pomalowane, na tej skorze jest 5.
Ziemko, fajna praca, ale te rogi zbyt umniejszają jej zajebistość tu nawet się nie o kolory chyba rozchodzi tylko o przejścia (widać z tyłu warstwy na największych rogach nawet przy tej jakości zdjęciach).