Spellweaver 305pkt
- 4lvl lore of beast
- wand of wych elm
- general
Alter Kindred 276pkt
- extra hand weapon
- the bow of loren
- stone of the crystal mere
- arcane bodkins
Noble (BSB) 130pkt
- Asyendi's Bane
- Hail of doom arrow
Noble 140pkt
- scout kindred
- the hunter's talon
- a pageant of shrikes
6x Wardancers 108pkt
6x Wardancers 108pkt
7x Wardancers 126pkt
5x Wild raiders standard bearer 148pkt
5x Wild raiders standard bearer 148pkt
12x glade guard standard bearer 166pkt
- banner of eternal flame
10x glade guard 120pkt
12x glade guard standard bearer 156pkt
8x dryads 96pkt
9x dryads 108pkt
6x waywatchers 144pkt
5x waywatchers 120pkt
95 modeli 2399/2400
Leśniaki na Euro
Leśniaki na Euro
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2011, o 08:49 przez Xier, łącznie zmieniany 1 raz.
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
beast na magu jest bez sensu jak nie masz duzego tancerza, do tej rozpiski lepszy life.
wildzi są teraz czerstwi a ty jeszcze niepotrzebnie zwiekszasz ich koszt punktowy, najbardziej mi nie pasuje ten drzewiec który dla mnie niszczy idee podjazdowego męczenia przeciwnika, potrzeba też tego maksa strzałek wiec radziłbym wywalenie drzewa w zamian za łuki orły i zwiekszenie tancerek, można mieć jedną szpileczke-taką 6 ale dobrze mieć też regiment co może walnąć wiecej ataków
wildzi są teraz czerstwi a ty jeszcze niepotrzebnie zwiekszasz ich koszt punktowy, najbardziej mi nie pasuje ten drzewiec który dla mnie niszczy idee podjazdowego męczenia przeciwnika, potrzeba też tego maksa strzałek wiec radziłbym wywalenie drzewa w zamian za łuki orły i zwiekszenie tancerek, można mieć jedną szpileczke-taką 6 ale dobrze mieć też regiment co może walnąć wiecej ataków
IMO wr najlepiej w piatkach ze szmata, driady max po 9 w oddziale, poza tym nie masz orłów, a 2 orły + jedna 5 WW zazwyczaj wystarcza aby przejacheć po maszynach tym bardziej kiedy masz wild riderów, jeżeli juz tak bardzo chcesz grac na tych WD to zrób 2 oddziały po 10-11 chłopków. Masz za mało łuczników. A drzewo jak najbardziej słuszne tylko nie masz nic do pomocy. Ogólnie sa 2 koncepcje gry we i różne ich miksy tzn. Jedni graja na WD i ich boostuja pozostali graja na drzewach i je boostuja, każda z tych stron ma swoje racji i wrogów z którymi sobie nie poradza jak na nich trafia.
Sa tez ludzie którzy maja swój styl i też sobie całkie nieźle radza, dla przykładu: Ja osobiście gram nie na WD, bo się mi poprostu nie sprawdzają, ale lubie miec jakies jeden oddział do wbicia jakiemus biegaczowi badź lordowi przypadkowego KB. Gram na drzewkach jednym większym + zazwyczaj 3-4 oddziały driad, duże drzewo supportuje alterem + mam całkiem potężna siłe ognia + oddziały do rozjezdzania maszyn i flankowania/szachowania pomniejszych wrogich oddziałów.
Dlatego też uwazam że za duzo pakujesz w same oddziały, co wcale nie zwiększa ich siły przebicia. Natomiast większa ich ilosc Tobie daje większy komfort podczas rozstawiania + mozesz atakować z kilku stron. Przemyśl w ogóle załozenia jakie ma ta rozpiska spełniać, tak aby to działało +/-.
Sa tez ludzie którzy maja swój styl i też sobie całkie nieźle radza, dla przykładu: Ja osobiście gram nie na WD, bo się mi poprostu nie sprawdzają, ale lubie miec jakies jeden oddział do wbicia jakiemus biegaczowi badź lordowi przypadkowego KB. Gram na drzewkach jednym większym + zazwyczaj 3-4 oddziały driad, duże drzewo supportuje alterem + mam całkiem potężna siłe ognia + oddziały do rozjezdzania maszyn i flankowania/szachowania pomniejszych wrogich oddziałów.
Dlatego też uwazam że za duzo pakujesz w same oddziały, co wcale nie zwiększa ich siły przebicia. Natomiast większa ich ilosc Tobie daje większy komfort podczas rozstawiania + mozesz atakować z kilku stron. Przemyśl w ogóle załozenia jakie ma ta rozpiska spełniać, tak aby to działało +/-.
To najpierw.Gremlin pisze:Przemyśl w ogóle załozenia jakie ma ta rozpiska spełniać, tak aby to działało +/-.
Potem składanie rozpiski.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned