![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Dzięki ekipie z Frontu za zorganizowanie super turnieju
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Żaba Twoje posty to esencja spójności:a powiesz może czemóż to klocki są jedyną dozwoloną wersją DE ? być może dlatego że strzelanie zostało mega wykastrowane ? no ale tak bolce w tej edycji są pro... 3 brety w top 5, więc dalej tnijmy Dew 4/5 turze De nas pierwszych stołach było dużo potem, podostawały efektowne bęcki i uchowały się resztówki
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jest durne. Ale nic nie poradzisz - jak zaczęło się pisać balancing patche, to dużo łatwiej żądać zmiany CS, niż nauczyć się grać.Pisanie o cięciu brety uważam za mało sensowne
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Jest durne. Ale nic nie poradzisz - jak zaczęło się pisać balancing patche, to dużo łatwiej żądać zmiany CS, niż nauczyć się grać.Pisanie o cięciu brety uważam za mało sensowne
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
IMO wystarczyło przyciąć Slanna, tak jak jest przycięty, a resztę zostawić w spokoju. Twórcy Euro CSa mogliby przemyśleć sprawę Lizadrów jeszcze raz, bo z armii bardzo mocnej, zamiast zrobić mocną, zrobili bardzo przeciętną wręcz słabą.Ziemko pisze:Jankiel pisze:Jest durne. Ale nic nie poradzisz - jak zaczęło się pisać balancing patche, to dużo łatwiej żądać zmiany CS, niż nauczyć się grać.Pisanie o cięciu brety uważam za mało sensowne
Na tej samej zasadzie, moge napisac, ze ciecie sredniej niszowej armii lizakow jest durne.