Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu![]()

Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu![]()
musi, ale bohater robi maky jest i jest z przoduDaw pisze:Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu![]()
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tak jest... miałem napisać, że musiLaik pisze:musi, ale bohater robi maky jest i jest z przoduDaw pisze:Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu![]()
przeczytasz w końcu tego RB?Przemcio251 pisze:a heros nie musi aby też być w przodu oddziału???:)
i nadawanie im sensu argumentow, ze walek jest legalny, bo zostal wykonany i jak nie mozna go udowodnic, to go nie ma -jest bardzo mylny.Cauliflower pisze: Ty za to pokazałeś taktycznie, że nie wiesz co to redirect i że bez dużej czarki to już nie umiesz nic ugrać...
Takie teksty brzmią właśnie w ten sposóbCauliflower pisze: -tej sytuacji nie ma w tej chwili jak sprawdzić, więc wszelkie Twoje lamenty nic nie zrobią
a to już lekka przesada naginająca regulamin forumCauliflower pisze: A to co się o Tobie mówi to nie moja wina.
Ale dobrze, przyznam że jesteś biedny po tym masterze i teraz tyra się Twoją rodzinę.... żal dupę ściska jak to się czyta.....
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..