Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu
BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
musi, ale bohater robi maky jest i jest z przoduDaw pisze:Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tak jest... miałem napisać, że musiLaik pisze:musi, ale bohater robi maky jest i jest z przoduDaw pisze:Nie musi ale robi makeway i jest z przoduPrzemcio251 pisze:Pytanko czy jeśli masz sztandarowego w unicie musi być w 1 szeregu
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
przeczytasz w końcu tego RB?Przemcio251 pisze:a heros nie musi aby też być w przodu oddziału???:)
Czytałem go ale takie kombinacje nie są tam opisane... zasada make way ma na celu możliwość dostawienia herosa do flanki lub tyłu ew. w przypadku ranku 10 modelowego z przodu do walki... a nie ustawianie muzyka i sztandaru w 1 ranku tylko herosa (na podwójnej podstawce) w 2gim a potem przy pomocy make way powodowanie że przeciwnik nie może w ogóle bić w oddział
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
IMO, na te Twoje pytania są odpowiedzi w RB.
Przemcio nie bulwersuj się zagranie legalne moim zdaniem i praktykowane
Make my way pozwala dojść do walki herosem jeśli nie styka się b2b w walce, proste jak rogalik.
A co ktoś ci dostawił Lorda na tarczy w kresce hammererów? hehe dobry generał by to przewidział
czlowiek sie uczy caly czas, wazne zeby od tych lepszych
Make my way pozwala dojść do walki herosem jeśli nie styka się b2b w walce, proste jak rogalik.
A co ktoś ci dostawił Lorda na tarczy w kresce hammererów? hehe dobry generał by to przewidział
czlowiek sie uczy caly czas, wazne zeby od tych lepszych
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Kalafior, troszkę spasuj, bo Lohost rzeczowo wyjaśnił, a ty jeszcze go pojezdzasz.
Wytykanie komus bledow na podstawie zlych zagrywek:
Jak Barbarossa splewił z rzutami, to ma cie nazywac szczesliwym frajerem? nie, wiec miej szacunek do innych, bo nigdzie cie lohost nie obrazil
Wytykanie komus bledow na podstawie zlych zagrywek:
i nadawanie im sensu argumentow, ze walek jest legalny, bo zostal wykonany i jak nie mozna go udowodnic, to go nie ma -jest bardzo mylny.Cauliflower pisze: Ty za to pokazałeś taktycznie, że nie wiesz co to redirect i że bez dużej czarki to już nie umiesz nic ugrać...
Takie teksty brzmią właśnie w ten sposóbCauliflower pisze: -tej sytuacji nie ma w tej chwili jak sprawdzić, więc wszelkie Twoje lamenty nic nie zrobią
a to już lekka przesada naginająca regulamin forumCauliflower pisze: A to co się o Tobie mówi to nie moja wina.
Ale dobrze, przyznam że jesteś biedny po tym masterze i teraz tyra się Twoją rodzinę.... żal dupę ściska jak to się czyta.....
Jak Barbarossa splewił z rzutami, to ma cie nazywac szczesliwym frajerem? nie, wiec miej szacunek do innych, bo nigdzie cie lohost nie obrazil
Ale zenada...
Lohost, nie ma to jak wylewac zale przez internet zamiast wyjasnic wszystko w trakcie bitwy. Wytykanie taktycznych bledow przeciwnikowi, kiedy samemu zapomina sie o redirectach i darmowych wheelach w szarzy, co jest podstawa tej edycji, tez jest nieco slabe. A fakt, ze twoj kolega cwiercinteligent Fensir, strzela z ucha udajac naszych kolegow jest juz kompletnie zenujace i na poziomie przedszkolaka. Jeszcze, zebysmy faktycznie obrazali twoja rodzine... Czlowieku, co ty masz we lbie, ze wierzysz w takie rzeczy. Jedyne o czym mowlismy, to twoja kultura gry, ktora ocenil Kalafior, narzekajac, ze przy ustalaniu odleglosci kazdej szarzy odpowiadales "zobaczymy", etc. Proponuje wyluzowac.
Lohost, nie ma to jak wylewac zale przez internet zamiast wyjasnic wszystko w trakcie bitwy. Wytykanie taktycznych bledow przeciwnikowi, kiedy samemu zapomina sie o redirectach i darmowych wheelach w szarzy, co jest podstawa tej edycji, tez jest nieco slabe. A fakt, ze twoj kolega cwiercinteligent Fensir, strzela z ucha udajac naszych kolegow jest juz kompletnie zenujace i na poziomie przedszkolaka. Jeszcze, zebysmy faktycznie obrazali twoja rodzine... Czlowieku, co ty masz we lbie, ze wierzysz w takie rzeczy. Jedyne o czym mowlismy, to twoja kultura gry, ktora ocenil Kalafior, narzekajac, ze przy ustalaniu odleglosci kazdej szarzy odpowiadales "zobaczymy", etc. Proponuje wyluzowac.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ale beka, część z tych figsów to moje pożyczone, tylko ze to musiało już być daaawno temu
taki off topik mały ;p
taki off topik mały ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Hmmm, skąd to zdjęcie... mam dwie piątki cold one knightów? Jakieś starocie, chyba PGA sprzed 2 lat.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Morrok- wyborne
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..