Czysta Parówa 16.IV.2011 W-wa
Re: Czysta Parówa 16.IV.2011 W-wa
Dawajcie w NDZ zobcie tura pls. Dawno nie bylem na narbutta, a w sobote znowu nie moge :/
Power scroll FTW!!
Power scroll FTW!!
Ja z daleka jestem więc liczę jeszcze na pokrycie kosztów podróżyMatej pisze:I tym oto sposobem Lazur zasłużył sobie na darmowy wjazd na turaLazur pisze:Nie uważam żeby to był wielki krok wstecz. Wiele rzeczy zostało zbanowanych praktycznie ad acta a chyba jeden turniej raz na jakiś czas bez ograniczeń jest ok![]()

Boję się, że na TLos ludzie nie są dostatecznie hardcorowiJaceK pisze:TLoS będzie zabawny
Postaram się wpaść, razem z Voodoo.

Przemcio251 pisze:rozumiem że common magic itemy nie mogą sie pokrywać w armii:)
Jak by ktoś pytał, to nie można dublować magicznych przedmiotów w sojuszu.
Zależy od rodzaju sojuszu. Ich rodzaje znajdziesz w podręczniku głównym.
To zależy jaki masz sojusz. Jeśli armię są względem siebie nieprzyjaciółmi, to z tego co pamiętam po połowie.Trubas pisze:Jak dzielimy kości przy magii??
VOX POPULI VOX DEI
Osobiście nie jestem zwolennikiem demokracji, ale nie chcemy robić turnieju Wam na złość. Stąd też mała ankietka:
Wolicie parówkę:
a) pieCZYSTĄ
b) europejską (zasady ojro, upośledzone armie +100 pktów)
Odpowiadajcie w temacie, poczekamy do jutra do 23:57 i od wtorku nie będzie już żadnych zmian w regulaminie.
to jest właśnie pierwsza trudność w adaptowaniu euro cs do parówki.Przemcio251 pisze:biorąc Euro każda z armi w sojuszu może wygenerować 2 PD i DD zgodnie z jej ograniczeniami tak
Wydaję mi się, że na te punkty powinno być 2 PD i DD (na pewno bliżej 3 niż 4) na obie armię, ale pomyślimy nad tym jeszcze. Ew sugestie mile widziane

hie hieVallarr pisze:Czysta rox.
Ojro jest wszedzie gdzie spojrze, gorzej jak smolensk dzis.

Jak znajdziecie jeszcze ze 23 osoby, którym będzie pasowała niedziela, to pomyślimyZielony pisze:Dawajcie w NDZ zobcie tura pls. Dawno nie bylem na narbutta, a w sobote znowu nie moge :/
Power scroll FTW!!