Jeśli udało się zdobyć jakieś miejsce na podium to taki bonus do dobrej zabawy.

Jak masz jaja i Cię stać żeby dopłacać do turnieju bez frekwencji, to napisz do mnie PMkę, ustalimy pierwszy wolny termin na Narbutta i zrobisz taki turniej, jaki tylko sobie życzysz.scoutmaster pisze:To jako gracz o dużym stażu turniejowym musisz zrozumieć, że Warhammer zawsze będzie w pewnym sensie "grą w kości" bowiem statystyka nie sprawdza się w szczególe i dlatego śmieszą mnie dyrdymały o balansowaniu poprzez EURO.Bartys pisze: Wypowiem się w imieniu swoim ale pewnie też i wielu graczy o dużym stażu turniejowym. Graczy na turnieje nie przyciąga możliwość poprzesuwania sobie po stole ładnych żołnierzyków z losowym skutkiem tylko właśnie przewidywalność gry i zwycięstwa a jednocześnie balans w grze. Rozpiski są były i zawsze będą powielane z prostego powodu. Idziesz na turniej to znaczy w miażdżącej większości przypadków że chcesz wygrać. Poza tym zawsze rozpiski składasz pod obecne meta.
Gry prezentowane na stronie GW i w WD to tylko ładne obrazki dla dzieci z podstawówki. Natomiast na balans, o którym mówisz nie liczyłbym wcale w grze, której twórcy w jednym z podręczników umieścili kiedyś nielegalną rozpiskę i notorycznie istnieje potrzeba wydawania nowych uściśleń sędziowskich bo najlepsza rada gw mówi rzuć na 4+.
Słowem chcesz grać w "grę na kości", idź do kasyna. Chcesz grać w Battla, zapraszamy na turnieje w formacie Euro;)
Mam nadzieję, że w końcu ktoś z organizatorów będzie miał jaja i zrobi turniej na 8 ed bez domieszek.
poszło PMKalesoner pisze: Jak masz jaja i Cię stać żeby dopłacać do turnieju bez frekwencji, to napisz do mnie PMkę, ustalimy pierwszy wolny termin na Narbutta i zrobisz taki turniej, jaki tylko sobie życzysz.
Czy w swoich jedynych slusznych rozwazaniach, wziales pod uwage, ze to ty mozesz wygadywac dyrdymaly?scoutmaster pisze:To jako gracz o dużym stażu turniejowym musisz zrozumieć, że Warhammer zawsze będzie w pewnym sensie "grą w kości" bowiem statystyka nie sprawdza się w szczególe i dlatego śmieszą mnie dyrdymały o balansowaniu poprzez EURO.Bartys pisze: Wypowiem się w imieniu swoim ale pewnie też i wielu graczy o dużym stażu turniejowym. Graczy na turnieje nie przyciąga możliwość poprzesuwania sobie po stole ładnych żołnierzyków z losowym skutkiem tylko właśnie przewidywalność gry i zwycięstwa a jednocześnie balans w grze. Rozpiski są były i zawsze będą powielane z prostego powodu. Idziesz na turniej to znaczy w miażdżącej większości przypadków że chcesz wygrać. Poza tym zawsze rozpiski składasz pod obecne meta.
Gry prezentowane na stronie GW i w WD to tylko ładne obrazki dla dzieci z podstawówki. Natomiast na balans, o którym mówisz nie liczyłbym wcale w grze, której twórcy w jednym z podręczników umieścili kiedyś nielegalną rozpiskę i notorycznie istnieje potrzeba wydawania nowych uściśleń sędziowskich bo najlepsza rada gw mówi rzuć na 4+.
Słowem chcesz grać w "grę na kości", idź do kasyna. Chcesz grać w Battla, zapraszamy na turnieje w formacie Euro;)
Mam nadzieję, że w końcu ktoś z organizatorów będzie miał jaja i zrobi turniej na 8 ed bez domieszek.
Wziąłem pod uwagę, iż kwestionując swoiste "sacrum" idei EURO wsadzam kij w mrowisko.Rince pisze: Czy w swoich jedynych slusznych rozwazaniach, wziales pod uwage, ze to ty mozesz wygadywac dyrdymaly?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Po co zepsuliście świetne Euro ?Barbarossa pisze:To ja tylko powiem, że w poniedziałek wyszły nowe zasady do ETC - lekko zmienione (!). Link: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=85740
Można by to info wrzucić do tematu głównego; niby zmiany niewielkie, ale przy składaniu rozpisek może to czynić różnicę.
Właśnie stąd czerpałem wiedzę edytując wczoraj pierwszego postaBarbarossa pisze:To ja tylko powiem, że w poniedziałek wyszły nowe zasady do ETC - lekko zmienione (!). Link: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=85740
Można by to info wrzucić do tematu głównego; niby zmiany niewielkie, ale przy składaniu rozpisek może to czynić różnicę.