Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prawie jak blog! (UP 16-04-2011) - Prawie jak upoade;) N
Malutkie tałatajstwa , tym większe graty za malowanie się należą, GJ .
Dzięki wielkie! Bardzo mi miło to słyszeć, gdyż poprzednie modele nie miały zbyt pochlebnych ocen:P no ale ciul, kazdy ma prawo do własnego zdania, a ja chętnie go wysłucham.
Tutaj obiecana fota, co do wszelkich drzwi i okien radziłbym nie sugerować sie tylko tymi dwoma modelami, gdyż słuchy chodzą, że istnieje kilka większych modeli.
Kratka to oczywiście 1cmx1cm
Tutaj obiecana fota, co do wszelkich drzwi i okien radziłbym nie sugerować sie tylko tymi dwoma modelami, gdyż słuchy chodzą, że istnieje kilka większych modeli.
Kratka to oczywiście 1cmx1cm
Ładnie, dioramka sie zrobiła 3 z lewej " Don't cry for me argentinaaaaaaaaaaaaaaa"
2 z lewej "Die by my hand"!!!
Sorry, porządkuję kasety z młodości, Arhentinę mi Billy Milano przypomniał
2 z lewej "Die by my hand"!!!
Sorry, porządkuję kasety z młodości, Arhentinę mi Billy Milano przypomniał
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
koleżko, według mnie zachowanie Sfer Wyższych w sprawie zdjęć figurek wydaje mi się irracjonalne. ponieważ jeżeli (jak pokazałeś na poprzednich figurkach) twoje fotki są o wiele lepsze niż te oficjalne, więc jeżeli wyżej wymienione SW mają jakieś odmienne zdanie o pokazaniu przez ciebie twoich fotek to ja nie wiem, jak oni chcą wypromować tą grę.Bizon pisze:Cóż ja bym chętnie pokazał;) bo miałbym co nie co, ale tutaj premierami zarządzają Panowie z Portalu, podpytam czy mogę dać lepsze foty tego pana z oficjalnego banera ;D
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, o 14:02 przez slouch, łącznie zmieniany 1 raz.
Foty na białym tle są od ekipy Portalu i uważam, że są eleganckie. W kwestii modeli które miały premierę mam zgodnie z ustaleniami wolną rękę, dlatego pokazałem skale bo wiem, że sporo osób jest zainteresowana makietami itd.
Nie będę jednak na własną rękę pokazywał modeli na których pokazywanie nie dostałem pozwolenia, to tyle.
PS: Model skavena malowała moja luba część spoooooorego zamówienia dla klienta z zagranicy nad którym siedzimy aktualnie, wkrótce powinny się pojawić zdjęcia.
Nie będę jednak na własną rękę pokazywał modeli na których pokazywanie nie dostałem pozwolenia, to tyle.
PS: Model skavena malowała moja luba część spoooooorego zamówienia dla klienta z zagranicy nad którym siedzimy aktualnie, wkrótce powinny się pojawić zdjęcia.
No przecież pokazuje:P mam tylko foty modeli przed premierowych i o nich była mowa:P
Figsy są jak na fotach, skala 28mm ale taka LOTRowa.
Figsy są jak na fotach, skala 28mm ale taka LOTRowa.
Dawno już nie wrzucałem niczego z Warhammera, zatem pora coś zmienić;)
Część zamówienia dla klienta dla którego malowałem z Martą szczury w tamtym roku:)
W najbliższym czasie pewnie pojawi się więcej modeli, gdyż na warsztacie czkają jeszcze masa klan barci, plagusów, jazili, abominacji dzwonów itd;) poważne zamówienie, że tak powiem.
Moje modele:
Szczury Marty
Temu zrobiłem jedynie podstawkę i delikatnie potraktowałem pigmentami dzwon, pomalowałem kamyczki itd, ale nie interweniowałem zbytnio gdyż takie było życzenie klienta.
Jak zawsze zapraszam do komentowania!
PS: W poniedziałek będę mógł zapodać jakieś foty do NS;D
Część zamówienia dla klienta dla którego malowałem z Martą szczury w tamtym roku:)
W najbliższym czasie pewnie pojawi się więcej modeli, gdyż na warsztacie czkają jeszcze masa klan barci, plagusów, jazili, abominacji dzwonów itd;) poważne zamówienie, że tak powiem.
Moje modele:
Szczury Marty
Temu zrobiłem jedynie podstawkę i delikatnie potraktowałem pigmentami dzwon, pomalowałem kamyczki itd, ale nie interweniowałem zbytnio gdyż takie było życzenie klienta.
Jak zawsze zapraszam do komentowania!
PS: W poniedziałek będę mógł zapodać jakieś foty do NS;D
Niewinnym jestem! On taki już do mnie trafił, na podstawce 50x50 miałem go z niej zerwać i zrobić nowa podstawkę 40x40, ale musiałem dzwon machnąć choć pigmentem bo aż dziwacznie wyglądał na tej podstawce i zwyczajnie musiałem:P Samego serra nie tknąłem pędzlem zgodnie z wytyczną.Bizon pisze:Temu zrobiłem jedynie podstawkę i delikatnie potraktowałem pigmentami dzwon
Fajny patent na dzwonek ale Moldy sa niewybaczalne
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Za te moldy to ukrzyżować, bo pomysł zacny a tak to po prostu oczu oderwać od tych nadlewek nie mogę
Najbardziej podobają mi się clanraty, ładnie wyglądają w tłumie. Pewnie z poziomu stołu też. Elektryk spoko, tylko nie podoba mi się, że "durszlaki" na oczach ma czerwone, tak samo grzebień na hełmie wodza. Ale to i dzwonek, to jak widać efekty spełniania dziwacznych zachcianek klientów.
A, i żeby spełnić internetowy zwyczaj:
A, i żeby spełnić internetowy zwyczaj:
Ostatnio zmieniony 13 cze 2011, o 22:43 przez Klafuti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Dołączam się do zachwytów oraz zarzutów moich przedmówców. A dodatkowo mam pytanie: mógłbyś się podzielić informacją jak i jakimi pigmentami malowałeś dzwon?
Lest we forget:
Z wielką chęcią usunąłbym je ja niemniej chlebodawca mój nie zgodził się na czyn ten gdyż miałem jedynie zrobić podstaweczkę. Co też uczyniłem.
Do dzwonka użyłem pigmentów z lini vallejo:
Light Yellow Ocre
Dark Red Ocre
Brunt Umber
Natural Iron Oxide
Z powyższych zrobiłem własna rdzawą mieszankę którą potem w miarę potrzeb rozjaśniałem Dark Redem lub przyciemniałem Natural Ironem. Całośc tryśnieta vallejo air matowym lakierem, później punktowo satyną.
Do dzwonka użyłem pigmentów z lini vallejo:
Light Yellow Ocre
Dark Red Ocre
Brunt Umber
Natural Iron Oxide
Z powyższych zrobiłem własna rdzawą mieszankę którą potem w miarę potrzeb rozjaśniałem Dark Redem lub przyciemniałem Natural Ironem. Całośc tryśnieta vallejo air matowym lakierem, później punktowo satyną.
mi się ser nie podoba (szata głównie), wygląda niestety jak kolor podkładowy + wash, ale może to wina fotek. ale podstawka spoko;]
inżynier fajny chociaż plecak niedocieniowany, też może wina słabego doświetlenia.
warlord z herosów najlpeszy .
clani ok tylko rdza raczej nie występuje dokładnie w tych miejscach w którym została namalowana:P
ogólnie niezła robota, armia będzie fajna:)
inżynier fajny chociaż plecak niedocieniowany, też może wina słabego doświetlenia.
clani ok tylko rdza raczej nie występuje dokładnie w tych miejscach w którym została namalowana:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
doczytaj, że Bizon nie malował seer'a tylko mu poprawił dzwonek i zrobił nową podstawkęvocal pisze:mi się ser nie podoba (szata głównie), wygląda niestety jak kolor podkładowy + wash, ale może to wina fotek. ale podstawka spoko;]