![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
koleżko, według mnie zachowanie Sfer Wyższych w sprawie zdjęć figurek wydaje mi się irracjonalne. ponieważ jeżeli (jak pokazałeś na poprzednich figurkach) twoje fotki są o wiele lepsze niż te oficjalne, więc jeżeli wyżej wymienione SW mają jakieś odmienne zdanie o pokazaniu przez ciebie twoich fotek to ja nie wiem, jak oni chcą wypromować tą grę.Bizon pisze:Cóż ja bym chętnie pokazał;) bo miałbym co nie co, ale tutaj premierami zarządzają Panowie z Portalu, podpytam czy mogę dać lepsze foty tego pana z oficjalnego banera ;D
Niewinnym jestem! On taki już do mnie trafił, na podstawce 50x50 miałem go z niej zerwać i zrobić nowa podstawkę 40x40, ale musiałem dzwon machnąć choć pigmentem bo aż dziwacznie wyglądał na tej podstawce i zwyczajnie musiałem:P Samego serra nie tknąłem pędzlem zgodnie z wytyczną.Bizon pisze:Temu zrobiłem jedynie podstawkę i delikatnie potraktowałem pigmentami dzwon
doczytaj, że Bizon nie malował seer'avocal pisze:mi się ser nie podoba (szata głównie), wygląda niestety jak kolor podkładowy + wash, ale może to wina fotek. ale podstawka spoko;]
inżynier fajny chociaż plecak niedocieniowany, też może wina słabego doświetlenia.
warlord z herosów najlpeszy .
clani ok tylko rdza raczej nie występuje dokładnie w tych miejscach w którym została namalowana:P
ogólnie niezła robota, armia będzie fajna:)