ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39
Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07
W pierwszym poście dodany nasz sponsor - sklep Vanaheim.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie lepiej TLK???
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

No z Wawy lepiej, ale czy z Białego?
Do Krk jeszcze spoko połączenie, ale już powrotny ostatni bezpośredni tlk odjeżdża o 15:10, potem to juz tylko jakieś intercity expresy po 120-150 zł za wycieczkę w jedną stronę - trochę drogawa wtedy podróż się już robi :/
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Sprawdź dostępność super biletów. Pewnie zajęte, ale nadzieja zawsze umiera ostatnia 

Chodziło mi o te tańsze, nie pamiętam ile to stało - 50pln? Coś koło tego, ale niestety odkąd zorientowali się w tej opcji studenci, bilety są powykupywane na miesiące wcześniej 

Chlopaki zanim zdecydujecie sie na te mapki to je zmodyfikujcie, gralismy na nich na lokalu w Bydzi i jest masakra, bo strasznie duzo terenow nachodzi na siebie.
Ziemko pisze:Chlopaki zanim zdecydujecie sie na te mapki to je zmodyfikujcie, gralismy na nich na lokalu w Bydzi i jest masakra, bo strasznie duzo terenow nachodzi na siebie.
Często zależy to od wielkości terenów.
Sprawdź czy to są te które wybrali(na DMŚ było 10 różnych, na Arenie jest mniej).
Proszę o feedback które

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Na pewno coś wymyślimy. Sorki za późną odpowiedź - Dibo zaspał temat.oczko pisze:pytanie do organizatorów czy ktoś mógłby mnie przenocować z czwartku na piątek i z piątku na sobotę? bardzo chciałbym przyjechać ten jeden dzień wcześniej żeby pozwiedzać kraków. aż wstydsię przyznać ale nigdy tam nie byłem
Ziemko - Pasiak już sygnalizował sprawę. Nie odpowiadałem, ponieważ chciałem, żeby zajął się tym Butan, który się tym zajmuje. Mnie pisał, że przy takiej ilości magii i strzelania, ten tłok w makietach jest oki, ale być może używaliście takich makiet, które ten tłok spotęgowały

ksch pisze:Na pewno coś wymyślimy. Sorki za późną odpowiedź - Dibo zaspał temat.oczko pisze:pytanie do organizatorów czy ktoś mógłby mnie przenocować z czwartku na piątek i z piątku na sobotę? bardzo chciałbym przyjechać ten jeden dzień wcześniej żeby pozwiedzać kraków. aż wstydsię przyznać ale nigdy tam nie byłem

p/s
Jak tylko Karli sie odezwał że przyjeżdża wcześniej też wiadomość dostał ... także luz bluz.
Wszyscy:
Czy ktoś jeszcze wie kiedy przyjedzie (tzn . wcześniej niż w sobotę rano) i czego od nas oczekuje jako organizatorów ?
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Jeżeli nie byłoby problemu to również bym się dołączył o ile zdążymy się poznać i będzie miejsce : )Szwentas pisze:hymm jeszcze nie sprawdzałem pociągów ale raczej będe jechać furą i jakieś miejsca (bo warszawiacy jakoś sie tłumnie nie wybierają:() sie znajdą ale to pewnie będe wiedział tydzień przed
W sprawie zwiedzaniaDibo pisze:Wysłałem PM-keGrichalk pisze:Ja na bank przyjadę w piątek, ale rozważam i czwartek (zależy czy dostane wolne), bo chętnie Kraków bym pozwiedzał:)