Stopa przechodząca do skutkuBarbarossa pisze:Pytanie brzmi raczej: jaka armia na 2800 NIE MA dobrej kontry na 10 wraithów? Ogry, zielone i bestie mi wychodzi, a i tu niekoniecznie, no i może empire.

Stopa przechodząca do skutkuBarbarossa pisze:Pytanie brzmi raczej: jaka armia na 2800 NIE MA dobrej kontry na 10 wraithów? Ogry, zielone i bestie mi wychodzi, a i tu niekoniecznie, no i może empire.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:A mnie za bardzo nie przychodzi do głowy jak ściągnąć 10 wraithów, bez oddziału wspomaganego augmentami z fire czy metal. Wraithy miały być słabe już w 7 edycji, a okazało się, że oddziały po 8 niszczyły system. Teraz direct damage jest dużo mniej, w hth wszystkie oddadzą, więc czemu oddział ma się stać słabszy? Jeżeli cała magia ma iść we wraithy (a wszyscy magowie oczywiście bedą wystawieni w takim miejscu, żeby mieć wraithy w zasięgu), to reszta armii nie będzie narażona na czary.
każdy Core demonówJankiel pisze:A mnie za bardzo nie przychodzi do głowy jak ściągnąć 10 wraithów, bez oddziału wspomaganego augmentami z fire czy metal. Wraithy miały być słabe już w 7 edycji, a okazało się, że oddziały po 8 niszczyły system. Teraz direct damage jest dużo mniej, w hth wszystkie oddadzą, więc czemu oddział ma się stać słabszy? Jeżeli cała magia ma iść we wraithy (a wszyscy magowie oczywiście bedą wystawieni w takim miejscu, żeby mieć wraithy w zasięgu), to reszta armii nie będzie narażona na czary.