"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn dla fanów WFB - NUMER 2!
Witam!
Jeszcze nie przeczytałem wszystkich artykułów, ale chętnie podzielę się pierwszym wrażeniem.
Oczywiście dołączę do dużej grupy osób, którym numer bardzo się podoba, warto było na niego czekać. Wiem, że złożenie go zabrało dużo czasu i pracy, ale mam nadzeję, że to będzie z czasem regularne pismo.
Podobał mi się wywiad z Jackiem, bardzo fajne diagramy i przykłady z bitew w opisie Magii Cienia, no i raport też musiał się znaleźć (choć jego szczegółową lekturę zostawiłem sobie na deser).
Natomiast to, co moim zdaniem psuje Wam cały efekt, to język w jakim opisane są armie rozważane do składu na ETC (po przeczytaniu tej ramki odechciało mi się czytać na ten temat). To nie forum, gdzie do pewnego stopnia "pinglisz" jeszcze przejdzie. Mam też nadzieję, że błąd ortograficzny jaki trafił się w tymże artykule jest jedynym w całym numerze (na stronie 5 w części "Beast of Chaos").
Mam nadzieję, że na kolejny numer trzeba będzie czekać krócej niż dłużej i że żadne "kwiatki" nie upiększą Wam już bardzo fajnego pisma.
Pozdrawiam!
Jeszcze nie przeczytałem wszystkich artykułów, ale chętnie podzielę się pierwszym wrażeniem.
Oczywiście dołączę do dużej grupy osób, którym numer bardzo się podoba, warto było na niego czekać. Wiem, że złożenie go zabrało dużo czasu i pracy, ale mam nadzeję, że to będzie z czasem regularne pismo.
Podobał mi się wywiad z Jackiem, bardzo fajne diagramy i przykłady z bitew w opisie Magii Cienia, no i raport też musiał się znaleźć (choć jego szczegółową lekturę zostawiłem sobie na deser).
Natomiast to, co moim zdaniem psuje Wam cały efekt, to język w jakim opisane są armie rozważane do składu na ETC (po przeczytaniu tej ramki odechciało mi się czytać na ten temat). To nie forum, gdzie do pewnego stopnia "pinglisz" jeszcze przejdzie. Mam też nadzieję, że błąd ortograficzny jaki trafił się w tymże artykule jest jedynym w całym numerze (na stronie 5 w części "Beast of Chaos").
Mam nadzieję, że na kolejny numer trzeba będzie czekać krócej niż dłużej i że żadne "kwiatki" nie upiększą Wam już bardzo fajnego pisma.
Pozdrawiam!
Ja za to powiem ze mi sie ten luźny styl pisania podoba. Przynajmniej nie czuje sie jakbym czytał tekst sztywnego humanisty, tylko luźnego goscia ze srodowiska
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Ponieważ oczywiście zaczęliśmy już prace nad 3 numerem, mam prośbę.
Prosimy o propozycje armii do kolejnego pictoriala armijnego.
Wymogi: samodzielne pomalowanie, posiadanie zdjęć własnych w miarę dobrych mile widziane (my i tak je obrabiamy), armie nie może być forumowo "zużyta".
Proszę o propozycje na PM lub j.kaczmarski81@gmail.com.
Tutaj nie piszcie - nie zdradzajmy.
Prosimy o propozycje armii do kolejnego pictoriala armijnego.
Wymogi: samodzielne pomalowanie, posiadanie zdjęć własnych w miarę dobrych mile widziane (my i tak je obrabiamy), armie nie może być forumowo "zużyta".
Proszę o propozycje na PM lub j.kaczmarski81@gmail.com.
Tutaj nie piszcie - nie zdradzajmy.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
JaceK pisze:Jak wykorzystacie kampanię to już Wasza sprawa. Jeżeli tylko będziecie się dzięki niej dobrze bawić.
Będziemy się bardzo cieszyć, jeżeli ktoś zrobi w związku z tym tereny (czy nawet stół) pustynne.
Bylibyśmy nawet skłonni pokazać takie dzieło w kolejnym numerze.
Oczywiście chętni via PM, please.
Oczywiście stawiamy na jakość.
U nas w klubie są na szczęście pustynne stoły (autorstwa Gunnili), w sam raz pod kampanię
Do obejrzenia tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=22870
Zankomita robota - mimo,że już nie gram (zbyt dużo;)) w WFB przeczytałem z zainteresowaniem niemal wszystko Zazdroszczę battlowcom takiego fajnego zinu
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Gorąco dziękujemy wszystkim za wasze sugestie i uwagi. Ale przede wszystkim jesteśmy wdzięczni za pozytywny odzew, jaki przyniósł drugi numer Młotkowego.
Oczywiście zaczęliśmy już prace nad nr 3!!!
Wydanie planujemy na przełomie czerwca i lipca.
Oczywiście zaczęliśmy już prace nad nr 3!!!
Wydanie planujemy na przełomie czerwca i lipca.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Uwaga! Uwaga! Zwycięzcą w drugiej odsłonie krzyżówki jest: Leszek "Daw" Kochanowski! (los tak chciał).
W nagrodę za to że wiedział kim jest "wampir z Nemezis" (no i parę innych haseł też chyba odgadł, skoro podał prawidłowe rozwiązanie) otrzymuje blister: Vampire Counts Winged Vampire Lord.
Gratulację dla zwycięzcy!
A ja zabieram się już za trzecią krzyżówkę pod znakiem młota!
Stay tuned,
z.
W nagrodę za to że wiedział kim jest "wampir z Nemezis" (no i parę innych haseł też chyba odgadł, skoro podał prawidłowe rozwiązanie) otrzymuje blister: Vampire Counts Winged Vampire Lord.
Gratulację dla zwycięzcy!
A ja zabieram się już za trzecią krzyżówkę pod znakiem młota!
Stay tuned,
z.