Jeszcze nie przeczytałem wszystkich artykułów, ale chętnie podzielę się pierwszym wrażeniem.
Oczywiście dołączę do dużej grupy osób, którym numer bardzo się podoba, warto było na niego czekać. Wiem, że złożenie go zabrało dużo czasu i pracy, ale mam nadzeję, że to będzie z czasem regularne pismo.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Podobał mi się wywiad z Jackiem, bardzo fajne diagramy i przykłady z bitew w opisie Magii Cienia, no i raport też musiał się znaleźć (choć jego szczegółową lekturę zostawiłem sobie na deser).
Natomiast to, co moim zdaniem psuje Wam cały efekt, to język w jakim opisane są armie rozważane do składu na ETC (po przeczytaniu tej ramki odechciało mi się czytać na ten temat). To nie forum, gdzie do pewnego stopnia "pinglisz" jeszcze przejdzie. Mam też nadzieję, że błąd ortograficzny jaki trafił się w tymże artykule jest jedynym w całym numerze (na stronie 5 w części "Beast of Chaos").
Mam nadzieję, że na kolejny numer trzeba będzie czekać krócej niż dłużej i że żadne "kwiatki" nie upiększą Wam już bardzo fajnego pisma.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam!