![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Booxi pisze:czy jesteś zboczonym kolekcjonerem i chcesz zbierać krasnoludy nie bacząc na obrażoną minę swojej dziewczyny kiedy z większym pożądaniem patrzysz na kolejny stary model niż na jej nową bieliznę
No to , gościu, jesteś utopionycahir pisze:@Quaki +1, moja dziewczyna wciągnęła się w to tak bardzo, że własną armię chce budować. Nic tylko się cieszyć
zgadzam się z nią w 100%... nabite na pal albo stojak... ładnie ozdabiają karczmę ;PBooxi pisze:a moja nieco gorsza nienawidzi moich krasnoludów
twierdzi, że piękne są tylko "piękne, smukłe dystyngowane elfy"
cahir pisze:To panowie powiem wam coś: ostatnio naszła mnie chęć, żeby zacząć zbierać DE, bo mobilne toto no i CoKi mi się cholernie podobają. Co powiedziała moja dziewczyna?: "A co ty, pedalstwo chcesz zbierać?"![]()
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Pewnie chcą wprowadzić nowe, piękneMorsereg pisze:
BTW ktos kiedys na forum pisal, ze GW wycofalo ze sklepowej sprzedazy hammererow oraz lorda tarczownika.
ja pisałemsmiejagreg pisze:Pewnie chcą wprowadzić nowe, piękneMorsereg pisze:
BTW ktos kiedys na forum pisal, ze GW wycofalo ze sklepowej sprzedazy hammererow oraz lorda tarczownika.plastikowe ODPUSTOWE g...na
![]()