Zgódź sięHakarik pisze:
Choc niekiedy pomarudzi na to ze to drogi temat i zamiast pakowac pieniadze w te male cuda moglibysmy gdzies wyjechac ().
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Zgódź sięHakarik pisze:
Choc niekiedy pomarudzi na to ze to drogi temat i zamiast pakowac pieniadze w te male cuda moglibysmy gdzies wyjechac ().
Ale jak już się wyjdzie to akurat w Nottingham można kupić sporo kraśkówcahir pisze:Eee tam, po co gdzieś jechać jak i tak się nie wyjdzie z pokoju przez jakiś czas.![]()
dzięki za przedstawienie ideowego zarysu używania oddziału hammersów oraz krasnoludzkiego lordaBooxi pisze:hamki. Stubborn. Lord na tarczy w nich. Morduje. Trzyma. Inne oddziały robią kanapeczkę. przynajmniej ja to tak rozumiem.
więc ponawiam... dlaczego po 5 chłopaków? jaką to ma racje bytu?Gobo pisze:wyjaśnijcie mi fenomen gry 5 osobowymi oddziałami hamków lub ironów
wersja demo demo jest do zassania ze strony producenta: http://www.wolflair.com/Hakarik pisze:Ok to ja tez pytanie wrzuce tutaj. Zauwazylem ze jest program umozliwiajacy skladanie rozpiski. Z tego co patrzylem jest on platny. A moze jest obejscie tej kwesti? bardzo mi przypasowala wersja demo.
no to jeszcze raz:Gobo pisze: więc ponawiam... dlaczego po 5 chłopaków? jaką to ma racje bytu?
Poza wymienionym wcześniej przykładem z Hamkami i Lordem - z racji niesamowitego bogactwa fastów w naszym armybookuGobo pisze:wyjaśnijcie mi fenomen gry 5 osobowymi oddziałami hamków lub ironów...
jeśli VC będzie miało klocek bloodów/black knightów a w środku bsb z lordem to 5 w szeregu... przeżyjesz chwile na steedfaście...sławny pisze:az z ciekawosci zagram jutro tarczownikiem i 5 hammerersami przeciw VC![]()
a i przy okazji sie zapytam. czy lepiej wystawic 30 longbeardsow i 30 warriorow jako hordy lub olac hordy i wystawiac normalnie oba?
to sie nie sprawdzi na klocek przeciwnika z herosem w srodku - juz mowie czemu.X.Maciek pisze:Możesz też dać wężyk hammererów z championem z przodu. Wróg wpada, musi bić w championa. Reszta przeżyje i zdaje stubborna.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..