ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07

Post autor: Buszman »

ksch pisze:Nową książkę chciał też zaprezentować, wraz z figurkami Artur Szyndler. Od tego w zasadzie rozpoczęła się cała rozmowa.
to niech prezentuje. chyba macie jakis blat zeby zagral bitwe pokazowa?

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Gwoli wyjaśnienia: Shino się do mnie w tej sprawie nie odzywał, a i Malal jedynie pośrednio :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

oczko pisze:albo dopuścić khemri na dwóch rozpach i przeciwnik jeszcze przed ich obejrzeniem decyduje czy zgadzasięna to żeby graćna nowej edycji.w ten sposób i wilk syty i owcacała choć pewnie byłyby problemy techniczne ( duża ilośćfigsów) z tego wykonaniem
Przeciw, sytuacja, w której gracze muszą cyganić współgraczy w temacie "a dopuść mi nową rozpę" jest niekomforotowa dla obu stron. Wąty pt. "Y zrobił podium, bo nie dał graczowi X w 5ej bitwie grać nowym AB" też wolałbym darować wszystkim zainteresowanym. Zdecydowanie decyzja orgów.

Natomiast zmieniam głos z "niezdecydowany" na "przeciw", na lokalu można naginać prawo, ale master to jednak master, a jak ktoś chce robić pokazy nowego AB, to nikt mu nie broni, ale niekoniecznie w ramach bitew masterowych. JJ mnie przekonuje :mrgreen:

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Akurat na parowania Euro TK moglyby nowym bookiem zniszczyc system ale to wasza piaskownica.
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

To a propos Areny?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Jeśli zdanie osób ustalających "prawo masterowe", będzie takie, jak Barbarossy, to my oczywiście musimy zadość temu prawu uczynić. Ostatecznie Arena to część całego systemu, więc nie możemy próbować się tu "bawić po swojemu". Szczególnie, że u nas rozstrzygną się losy zwycięstwa w lidze.

Buszman fajnie, że się zdecydowałeś. Tak btw doszły te talie (wysłaliśmy je drugi raz już sto lat temu) :?:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

doszly, doszly :)
btw. na turnieju blindy ida za wolna, a ante za szybko.
pozdro

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

W sumie też byłem za dopuszczeniem nowego TK ale po przeczytaniu regulaminu masterowego gdzie wyraźnie jest napisane że musi upłynąć 7 dni troszkę zmieniam zdanie. Regulamin to regulamin. Pozatym to ostatni master w sezonie który ma niejako wpływ na końcowy wynik ligi więc bardziej nagranie zasad jest nie ja miejscu. A Artura zapraszamy niech zrobi pokazowa bitwę ,myślę że gapiów mu nie zabraknie.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Buszman - to dobrze, że doszły. Blat mamy ofc :mrgreen: Zaproponuj zatem blindy i ante, ja nie mam doświadczenia turniejowego :mrgreen: Aha i grasz jak rozumiem :?:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Barbarossa pisze:To a propos Areny?
A propo czego? Po DMP chcecie sie przekonac ze nowe TK na zasady Euro sa fajne na parowanie? Chyba troche za pozno.....
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Czy ktoś mógłby mi pożyczyć na Arenę 19 chosenów i 15 warriorów?

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Dzisiaj mieliśmy spotkanie przed Arenowe. Była krótka dyskusja na temat dopuszczenia nowych TK do turnieju. I wspólnie i jednogłośnie doszliśmy do wniosku że nowe TK na Arenie NIE będą dopuszczone. Tak wiec jeszcze obowiązuje stara książka

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Ja mam takie małe ogłoszenie parafialne: jeżeli zgłosi się do mnie minimum jedna osoba jadąca z Warszawy albo okolic to jadę bryką. Jednego lub dwu pasażerów zabiorę wygodnie, trzech też się da choć już ciut mniej wygodnie. Na zgłoszenia (najlepiej przez PW) czekam do środy, potem będę musiał kombinować coś innego jak nikt się nie zgłosi (wacha droga :cry: ).

Jadę w sobotę rano.

Maciek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Godne to i sprawiedliwe.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
krusk
Chuck Norris

Post autor: krusk »

Potrzebuje 5 gorów i cygora.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą :wink: .

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Raptor (anybody) użyczyłbyś ze 30 małych forfiterów (saursów)??
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

5 Gorów spoko luz - przypomnij sie w piątek żeby je zabrał na turniej, z cygorem słabo, popytaj na naszym dziale Bestii.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Potrzebuję cascet of souls i 2 ushabti. % gwarantowane
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz