PMotM XXXI leśne gobliny

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

PMotM XXXI leśne gobliny

Post autor: Niko »

Mialo byc ich 40 z fcg i wieksza iloscia sieciarzy a wlasciwie pajeczyniarzy ;) no i mieli wygladac znacznie lepiej niz wygladaja. Ale w tym miesiacu mialem mega pod gorke i wyszlo jak wyszlo... mam nadzieje ze w polowie maja uda mi sie dorobic brakujacych szeregowych, sztandarowego, pajeczyniarzy i fanatykow... wtedy wrzuce wiecej fotek do mojej galeri a teraz tylko jedno tzw konkursowe :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Wyglądają zajebiście! Naprawdę mi się podobają! Bardzo fajna kolorystyka. Oczywiście możesz poprawić szczegoły ale ogólnie wyglądają fajnie. Byłoby miło zobaczyć ich w całości.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Dobre malowanie i Świetne podstawki. Ogólnie bardzo mi się podobają.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kłody drewniane na podstawkach fajnie wyszły, fajny kolor skóry gobosków. Regiment super!

Awatar użytkownika
Rafał_Pękala
Mudżahedin

Post autor: Rafał_Pękala »

=D>
świetny klimatyczny oddział

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

fajnie ze sie podobaja, mam nadzieje ze pod koniec tygodnia bedzie wiecej fotek... a za jakis czas pojawia sie tez kolejne oddzialy :roll:

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Bardzo dobry oddział, wyszli tak naturalnie :wink:
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Ach, ten klimat :) Świetna robota!

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Czy wszystkie są od Arachnaroków, czy jakieś konwersje zwykłasów?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

A za jaki oddział maja oni tak wgl robic ?
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Abaddon pisze:A za jaki oddział maja oni tak wgl robic ?
autor pisze o fanatykach, więc pewnie chodzi o Boar Boysów
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

N.Gobliny jak sądzę ( sieciarze są przecież) . Świetna robota Btw.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Bajer =D> Gratuluję.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Struna
Wałkarz

Post autor: Struna »

Bardzo fajne. Ja bym usunął tylko te mega tępe pajęczyny. Metaliki na ostrzach włóczni giną. Ogólnie prezentują się dobrze :D

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Fajnie ze Wam sie podoba, mam nadzieje ze juz niedlugo uda mi sie domalowac kolejne oddzialy, ktore tez przypadna Wam do gustu :) w planach jest jeszcze kilkunascie goblinow z wluczniami, ok 25 lucznikow i ze 2 fasty... + jakies maszynki... mam nadzieje ze sie uda zanim zlapie sie za jakis kolejny szalony projekt :D
nindza77 pisze:Czy wszystkie są od Arachnaroków, czy jakieś konwersje zwykłasów?
z Arachnoroka jest tu tylko czempion i sieciarze, reszta to zwykle gobliny z pajakow... poczatkowo mial byc mega mix z naciskiem na arachnoroka ale pozniej uznalem ze nie warto ich mieszac gdyz za bardzo odstaja "dynamika" :P
mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogl pokazac oddzial lucznikow z arachnoroka :)
Abaddon pisze:A za jaki oddział maja oni tak wgl robic ?
juz zapewne wiesz ale to sa nocne gobliny :)
Struna pisze:Metaliki na ostrzach włóczni giną.
moze dlatego ze tam nie ma metalikow :P

ODPOWIEDZ