PMotM XXXI leśne gobliny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM XXXI leśne gobliny
Mialo byc ich 40 z fcg i wieksza iloscia sieciarzy a wlasciwie pajeczyniarzy no i mieli wygladac znacznie lepiej niz wygladaja. Ale w tym miesiacu mialem mega pod gorke i wyszlo jak wyszlo... mam nadzieje ze w polowie maja uda mi sie dorobic brakujacych szeregowych, sztandarowego, pajeczyniarzy i fanatykow... wtedy wrzuce wiecej fotek do mojej galeri a teraz tylko jedno tzw konkursowe
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dobre malowanie i Świetne podstawki. Ogólnie bardzo mi się podobają.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kłody drewniane na podstawkach fajnie wyszły, fajny kolor skóry gobosków. Regiment super!
fajnie ze sie podobaja, mam nadzieje ze pod koniec tygodnia bedzie wiecej fotek... a za jakis czas pojawia sie tez kolejne oddzialy
Bardzo dobry oddział, wyszli tak naturalnie
Czy wszystkie są od Arachnaroków, czy jakieś konwersje zwykłasów?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Król Goblinów
- Wodzirej
N.Gobliny jak sądzę ( sieciarze są przecież) . Świetna robota Btw.
Fajnie ze Wam sie podoba, mam nadzieje ze juz niedlugo uda mi sie domalowac kolejne oddzialy, ktore tez przypadna Wam do gustu w planach jest jeszcze kilkunascie goblinow z wluczniami, ok 25 lucznikow i ze 2 fasty... + jakies maszynki... mam nadzieje ze sie uda zanim zlapie sie za jakis kolejny szalony projekt
mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogl pokazac oddzial lucznikow z arachnoroka
z Arachnoroka jest tu tylko czempion i sieciarze, reszta to zwykle gobliny z pajakow... poczatkowo mial byc mega mix z naciskiem na arachnoroka ale pozniej uznalem ze nie warto ich mieszac gdyz za bardzo odstaja "dynamika"nindza77 pisze:Czy wszystkie są od Arachnaroków, czy jakieś konwersje zwykłasów?
mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogl pokazac oddzial lucznikow z arachnoroka
juz zapewne wiesz ale to sa nocne goblinyAbaddon pisze:A za jaki oddział maja oni tak wgl robic ?
moze dlatego ze tam nie ma metalikowStruna pisze:Metaliki na ostrzach włóczni giną.