PMoTM XXXI - (update) Arcymag śmierci i cienia - filer do wl
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM XXXI - (update) Arcymag śmierci i cienia - filer do wl
Filer pomalowany w marcu jako część oddziału wl (z którego zostały mi jeszcze 3 figurki do pomalowania..uff). Do konwersji użyłem części z rydwanu, srebrnych hełmów, włóczników, łuczników. Model zastępuje 6 figurek.
Krytyka mile widziana
pisze bo może się komuś przyda- płaszczyk dopasowałem do modelu SH termicznie - o ale uczenie zabrzmiało - nagrzałem go pod halogenową lampką i jak stał się elastyczny (uwaga krótki moment i zaraz po nim zaczyna się rozpływać i plastik bombluje) docisnąłem go do modelu. Metoda nawet daje rade - cóż każdy kombinuje jak umie
Krytyka mile widziana
pisze bo może się komuś przyda- płaszczyk dopasowałem do modelu SH termicznie - o ale uczenie zabrzmiało - nagrzałem go pod halogenową lampką i jak stał się elastyczny (uwaga krótki moment i zaraz po nim zaczyna się rozpływać i plastik bombluje) docisnąłem go do modelu. Metoda nawet daje rade - cóż każdy kombinuje jak umie
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2011, o 17:46 przez Mortipher, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Jak zazwyczaj nie podchodziły mi wszelkie konwersje spod znaku "lwiej kawalerii" tak muszę powiedzieć, że twój filler bardzo mi się podoba i naszła mnie chętka na zmajstrowanie sobie czegoś podobnego. Świetna robota
Bardzo dobrze wyszedł, kawał solidnej roboty
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
super!
całość malowałeś sam? bo trochę nierówno pomalowana figurka takie na przykład rękawy nijak nie wyglądają jakby malowała je ta sama osoba co gemy, runy tudzież twarz
całość malowałeś sam? bo trochę nierówno pomalowana figurka takie na przykład rękawy nijak nie wyglądają jakby malowała je ta sama osoba co gemy, runy tudzież twarz
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
genialny blond na włosach ! zdradzisz tajemnicę jego powstania ? Co do płomieni na płaszczu muszę powiedzieć, że nie powstydziłby się ich sam Jesse G. James (jak ktoś oglądał monster garage to wie o co chodzi)
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zdecydowanie arcymag ognia - ze śmiercią i cieniem nie ma on nic wspólnego, a jako arcymag ognia - znakomicie pasuje kolorystycznie Faktycznie rękawy i wir wyglądają inaczej niż reszta. Pozostałe elementy bardzo fajne. Trochę jeszcze rozjaśniłbym fioletowe zwieńczenie laski. Fajne gemy .