2800 Arena [de]
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
2800 Arena [de]
Wymyśliłem moją prawdopodobną rozpiskę na Arenę jeśli uda siępojechać mi tam.
Dreadlord on Black Dragon
(h.armour, pair of r.pistol, sea dragon cloack, shield)
Crown of Command
Pedant of Khaleth
Crimson Death
Sorceress 2lv Death Magic
Sacrifical dagger
Sorceress 2lv Metal Magic
tome of furion
Death Hag BSB
Claudron of Blood
5 Dark Riders rxb
5 Dark Riders rxb
5 harpies
5 harpies
36 Warriors shield,fcg
war banner
16 rbx crossbowman
mus, snd
20 Black Guards fcg
banner of murder
33 Witch Elves fcg
banner of ethernal flame
War Hydra
Dawno smoka nie używałem choć wiem że w 8ed jest gorszy, brak hata na nim nie pomaga ale dałem stubborn. Trzeba chronić tylko by jakieś kuli czy też serii nie oberwał z dystansu. Spróbuję poczarować z sztyletem, a nuż się uda. Jakieś sugestie?
(h.armour, pair of r.pistol, sea dragon cloack, shield)
Crown of Command
Pedant of Khaleth
Crimson Death
Sacrifical dagger
tome of furion
Death Hag BSB
Claudron of Blood
5 Dark Riders rxb
5 Dark Riders rxb
5 harpies
5 harpies
36 Warriors shield,fcg
war banner
16 rbx crossbowman
mus, snd
20 Black Guards fcg
banner of murder
33 Witch Elves fcg
banner of ethernal flame
War Hydra
Dawno smoka nie używałem choć wiem że w 8ed jest gorszy, brak hata na nim nie pomaga ale dałem stubborn. Trzeba chronić tylko by jakieś kuli czy też serii nie oberwał z dystansu. Spróbuję poczarować z sztyletem, a nuż się uda. Jakieś sugestie?
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2011, o 12:04 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
pomyłka ale chyba punkty mi się zgadzają na 2800 tylko w tytule się pomyliłem.
już poprawiam.
już poprawiam.
crown of command jest dla mięczaków. Po co stubborn na modelu, który wygrywa wszystkie walki (a jak przegrywa o dużo, to po prostu ginie w hth)?
Mój dzisiaj zabił GUO (choć bez bale sworda) i praktycznie zawsze sie spłaca.choć wiem że w 8ed jest gorszy
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Eee tam. Graliśmy z Krzyśkiem w Pilchowicach - dzieci, wózki, żony i takie tam@Jankiel - szkoda że nie zabijał w Zabrzu
Trafna uwaga. Kiedyś służyły do tego, by z breatha ściągnąć kilku z fasta i dobić z pistoletu lub razem z breathem zabić pojedyńczego maga. Gdy zionięcie jest jednorazowe, a pistoletów można użyć po 10 calowym locie są stratą punktów.Te pistolety się nie przydadzą - bo albo będziesz maszerował albo walczył/szarżował imo.
Większość oddziałów ma T3 lub 4 i brzytwa nie jest konieczna. No i nie opiera się wtedy całej taktyki na tym, czy brzytwa wejdzie, czy nie30 witchek to wciąż siła 3,
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nom, szczegolnie jak wpadnie w cos ze staticem 4, albo 5, zabije championa razy 2, lub 3, dostanie brejka na 8 i nie zda. Faktycznie, po co mu stubborn.Jankiel pisze:crown of command jest dla mięczaków. Po co stubborn na modelu, który wygrywa wszystkie walki (a jak przegrywa o dużo, to po prostu ginie w hth)?
Mój dzisiaj zabił GUO (choć bez bale sworda) i praktycznie zawsze sie spłaca.choć wiem że w 8ed jest gorszy
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
+1 taka strata boli za bardzo.Rince pisze:Nom, szczegolnie jak wpadnie w cos ze staticem 4, albo 5, zabije championa razy 2, lub 3, dostanie brejka na 8 i nie zda. Faktycznie, po co mu stubborn.Jankiel pisze:crown of command jest dla mięczaków. Po co stubborn na modelu, który wygrywa wszystkie walki (a jak przegrywa o dużo, to po prostu ginie w hth)?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zrobiłęm drobne zmiany wg sugestii, pistolety poszły sobie ale stubborn zostaje na smoku chce przetestować czy dużo razy mi będzie potrzebny, jak nie to sobie go podaruję i wejdzie albo triscstear helm co każe wardy przeżucać albo co innego. Warriorsi poszli do 40 pkt na poświęcanie a że sorcka teraz ma perłę nie boję sie panik. Chciałbym dać jeden rydwan ale musiałbym wywalić jedne harpie a to raqczej nie jest do konca mądre. No i wciąż myśle nad odpowiednim lorem dla poświecającej czarodziejki. Death wydaje mi się dobry tylko trzeba dobrze wylosować no i jeszcze może zmienie na shadow ale sam już nie wiem.
(h.armour, sea dragon cloack, shield)
Crown of Command
Pedant of Khaleth
Crimson Death
Sacrifical dagger
pearl of infinite darkness
tome of furion
Death Hag BSB
Claudron of Blood
5 Dark Riders rxb
5 Dark Riders rxb
5 harpies
5 harpies
40 Warriors shield,fcg
16 rbx crossbowman
mus, snd
20 Black Guards fcg
banner of murder
31 Witch Elves fcg
banner of ethernal flame
War Hydra
(h.armour, sea dragon cloack, shield)
Crown of Command
Pedant of Khaleth
Crimson Death
Sacrifical dagger
pearl of infinite darkness
tome of furion
Death Hag BSB
Claudron of Blood
5 Dark Riders rxb
5 Dark Riders rxb
5 harpies
5 harpies
40 Warriors shield,fcg
16 rbx crossbowman
mus, snd
20 Black Guards fcg
banner of murder
31 Witch Elves fcg
banner of ethernal flame
War Hydra
Ostatnio zmieniony 1 maja 2011, o 11:33 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, w tej rozpie może się przydać. Jakoś nie pomyślałem o tym, że to bsb jest na kotle, a nie na mobilnym masterze. Mój smok jest asekurowany przez dwóch pegazistów, więc zawsze to oni idą do challenge ew. dają przerzut.Faktycznie, po co mu stubborn
Imho na 2lvlowej suce sztylet jest srednio przydatny. Oprocz tego, nie wykorzystasz potencjalu deatha przy 2och losowanych czarach. Jesli death to tylko z tome of furion + seal of ghrond. Na Metalowie mozesz dac sztylet, albo scrolla.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".