Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Szybkie pytania
Pomalować rudym Polecam Rudy 102
niee wtedy przypomina slayera. Nad brązami się zastanawiam... tak żeby wyjść od brązu zmieszanego z blood redem
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
może shining gold + mithril silver ?smiejagreg pisze:Może ktoś poda jakiś zamiennik burnished golda innej firmy. Ta farbka totalnie mnie wk...wia . Mam wrażenie, że w ogóle nie kryje, jak rozcieńczę to muszę położyć chyba 10 w-w, jak nie rozcieńczę, to zalepia wszystko. Jebać burnished golda
snikebite + pomaranczowyBooxi pisze:Jak namalować rudą brodę !!
zacny mix
cytadelowe pędzelki są bardzo przyzwoite, co do w&n to ja mam mojego już 1,5 roku i dalej się świetnie trzyma.W sumie Rasti ma racje bo prędzej czy później i tak każdy pędzelek będzie łysy, jednak imo cytadelowe są całkiem nieźle i ja z nich właśnie jestem najbardziej zadowolony. Nawet kiedyś się pokusiłem o pędzle jakiegoś Wesson & cośtam (czy jakoś tak podobnie ) z włosia jakiegoś milukiego zwierzaczka, to tygodnia nie wytrzymał :/
do wszystkiego trzeba dorosnąć, niestety.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Słyszysz, Booxi, szczylu jeden .jurak pisze:snikebite + pomaranczowyBooxi pisze:Jak namalować rudą brodę !!
zacny mix
cytadelowe pędzelki są bardzo przyzwoite, co do w&n to ja mam mojego już 1,5 roku i dalej się świetnie trzyma.W sumie Rasti ma racje bo prędzej czy później i tak każdy pędzelek będzie łysy, jednak imo cytadelowe są całkiem nieźle i ja z nich właśnie jestem najbardziej zadowolony. Nawet kiedyś się pokusiłem o pędzle jakiegoś Wesson & cośtam (czy jakoś tak podobnie ) z włosia jakiegoś milukiego zwierzaczka, to tygodnia nie wytrzymał :/
do wszystkiego trzeba dorosnąć, niestety.
No niestety, kiedyś dorosnę do pędzelków i nie będę sobie nimi podmalowywał zadrapań wokół klamek przy samochodzie :/
Ps. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc przy rudej brodzie!!
Ps. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc przy rudej brodzie!!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
Czy spleśniała farba traci swoje właściwości. Kupiłem ostatnio farby w tym wahs Badab Black który wali pleśnią.
Co wpływa na to że farby pleśnieją i jak temu przeciwdziałać?
Co wpływa na to że farby pleśnieją i jak temu przeciwdziałać?
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
jak nie widać pleśni, tylko śmierdzi, to to chyba nie jest pleśń. Mój delvan mud śmierdzi np. zgniłymi orzeszkami, a mimo to jest świetny. Te washe to chyba tak mają . Spróbuj na jakimś figsie, ale nie wydaje mi się, żeby smrodek ci coś przeszkodził. W sumie to nie wiem nawet co w tej farbce może zapleśnieć- sama chemia
Ostatnio zmieniony 9 maja 2011, o 14:36 przez Matijjos, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 30&start=0Barto pisze:Może ktoś polecić jakąś dobrą bejcę ? Bo się za bardzo nie orientuje a są różne rodzaje (wodna, nirto itp.) ?
Kolor brąz/orzech/cedr/whatever.
Matijjos pisze:jak nie widać pleśni, tylko śmierdzi, to to chyba nie jest pleśń. Mój delvan mud śmierdzi np. zgniłymi orzeszkami, a mimo to jest świetny. Te washe to chyba tak mają . Spróbuj na jakimś figsie, ale nie wydaje mi się, żeby smrodek ci coś przeszkodził. W sumie to nie wiem nawet co w tej farbce może zapleśnieć- sama hemia
Tak jak w większości żarcia dostępnego w markecie. A to pleśnieje
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
- gerald_tarrant
- Masakrator
Matijjos pisze:jak nie widać pleśni, tylko śmierdzi, to to chyba nie jest pleśń. Mój delvan mud śmierdzi np. zgniłymi orzeszkami, a mimo to jest świetny. Te washe to chyba tak mają . Spróbuj na jakimś figsie, ale nie wydaje mi się, żeby smrodek ci coś przeszkodził. W sumie to nie wiem nawet co w tej farbce może zapleśnieć- sama hemia
moje washe też śmierdzą także luzik... a za tą CHEMIĘ... to po łbie powinieneś dostać
jak piszę szybko na klawiaturze to czasami literki gubię . Sorry
"JOIN OR DIE"