Matura 2011
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Matura 2011
Po cholerę męczę się co roku przygotowując dzieciaki na "niewiadomoco", skoro co roku poziom jest niższy, niż poprzednio ? :/
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Zobaczymy co powiedzą tacy, którzy piszą dziś rozszerzenie Moja dziewczyna pisze obie części, po prostu już nie mogę się doczekać relacji i porcji nerwówki
Swoją drogą, o ironio losu, wczoraj przerabiałem z nią w ramach powtórki "Granice"
Swoją drogą, o ironio losu, wczoraj przerabiałem z nią w ramach powtórki "Granice"
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Yudokuno pisze:Po cholerę męczę się co roku przygotowując dzieciaki na "niewiadomoco", skoro co roku poziom jest niższy, niż poprzednio ? :/
Emm....hmm....bo za to ci płacą?
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 12:51 przez ADHD, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wstawiamy gifów w podpisie
To i tak nic, ja już chciałem pisać że Mickiewicz napisał ten wiersz o trupie, bo był w żałobie po śmierci Urszulki
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja to na wiersze nawet nie patrzyłem a Granicę tylko na fragmentach podanych zrobiłem bez całości ale chuj
Jutro prawdziwy egzamin nie takie pierdoły
Jutro prawdziwy egzamin nie takie pierdoły
tak czytam Wasze wypowiedzi i dobrych wyników z Polskiego nie wróżę. Czy o gramatyce i interpunkcji Was uczyli?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Matmy sie mozna obawiac jezeli ktos zdaje rozszerzona. Polski lajt, czyatnie bylo gorsze od wypracowania
Kolega napisal ze Justyna zabila Zenona.Jak myslicie, potraktuja to jako blad rzeczowy, duzy bo duzy ale rzeczowy czy wlepia kardynala i zerowa?
Kolega napisal ze Justyna zabila Zenona.Jak myslicie, potraktuja to jako blad rzeczowy, duzy bo duzy ale rzeczowy czy wlepia kardynala i zerowa?
"Popatrz, leci ptaszek
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Popatrz dalej, obsrał daszek
Widać gdy go coś dręczy,
to się chłopak z tym nie męczy"
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Widać gdy go coś dręczy,
Chodzi mi glownie o to nazywanie funkcji poszczegolnych tam akapitow w tekscie..Wiekszosc osob miala problemy wiec cos jest na rzeczy.Na lekcjach nie bylo zadnych fukcji omawianycj procz impresywnej, ekspresyjnej i informacyjnej bodajze. A tu nagle o takich rzeczy pytaja, dobrze ze to kilka pkt tylko, ale i tak straszna rzepa.
"Popatrz, leci ptaszek
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Widać gdy go coś dręczy,
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Widać gdy go coś dręczy,
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Przy tych pytaniach o funkcje to czyste strzały oddawałem ciekawe tylko czy trafne (niby BS mam wysoki ale wyniku na kości nie widziałem )
No, to który z maturzystów będzie cwaniakiem i zrobi zadanie 8 i 3?
http://pobieranie.dlastudenta.pl/matura ... yka_pr.pdf
Zeby nie było, ja zrobiłem
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
-
- Oszukista
Andrzej pisze:No, to który z maturzystów będzie cwaniakiem i zrobi zadanie 8 i 3?
nie załamuj mnie na dzień przed rozszerzeniem z matmy :/
i pomyśleć, że ja normalnie w szkole średniej przerabiałam pełne badanie funkcji, całki i takie tam pierdoły.
No cóż, teraz poziom jest niższy, to fakt. A to zadanie nie jest takie trudne, jak go nie ruszysz, to pozdro na matmie rozszerzonej