Matura 2011

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Re: Matura 2011

Post autor: Yudokuno »

Po cholerę męczę się co roku przygotowując dzieciaki na "niewiadomoco", skoro co roku poziom jest niższy, niż poprzednio ? :/
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Zobaczymy co powiedzą tacy, którzy piszą dziś rozszerzenie ;-) Moja dziewczyna pisze obie części, po prostu już nie mogę się doczekać relacji i porcji nerwówki :-P

Swoją drogą, o ironio losu, wczoraj przerabiałem z nią w ramach powtórki "Granice" :lol2: :roll:
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

dla zasady 8)

Awatar użytkownika
ADHD
Warzywo

Post autor: ADHD »

Yudokuno pisze:Po cholerę męczę się co roku przygotowując dzieciaki na "niewiadomoco", skoro co roku poziom jest niższy, niż poprzednio ? :/

Emm....hmm....bo za to ci płacą?
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 12:51 przez ADHD, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wstawiamy gifów w podpisie

Awatar użytkownika
Luciu
Mudżahedin

Post autor: Luciu »

Ja też wiersze:P I chyba napisałem że wiersz jasnorzewskiej to z młodej polski a tam nawet data była 1945 więc średnio:s I w sumie mam stracha jak stąd do Krakowa przez Berlin że mi obleją prace za błąd kardynalny:S :P głupio troche:s

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

2 kardynalne oblewają prace, wiec nie ma co się martwić. No ten wiersz napisała w czasie 2 wojny, nawet adnotacja na dole była :wink:

Awatar użytkownika
Luciu
Mudżahedin

Post autor: Luciu »

Nie, jeden właśnie:/ Ale ja napisałem że ona to napisała w czasie wojny w sumie:P zauważyłem date:P Tylko wcześniej o tej młodej polsce K...A :PPPPPP 3 rozszerzone zdaje i jeszcze fizyke a fail jakby był za głupim wiersz to by mi przykro było://////////////

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

To i tak nic, ja już chciałem pisać że Mickiewicz napisał ten wiersz o trupie, bo był w żałobie po śmierci Urszulki :mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Ja to na wiersze nawet nie patrzyłem a Granicę tylko na fragmentach podanych zrobiłem bez całości ale chuj
Jutro prawdziwy egzamin nie takie pierdoły :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Obrazek

tak czytam Wasze wypowiedzi i dobrych wyników z Polskiego nie wróżę. Czy o gramatyce i interpunkcji Was uczyli?
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Jak podejrzewam, to nie są obecnie wymagane w kluczu.

:P

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

No i nie zapomnijmy, że już jest po maturze nie trzeba się starać, jutro matma tam błędów ortograficznych nie zrobisz :D
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Bean_
Wałkarz

Post autor: Bean_ »

Matmy sie mozna obawiac jezeli ktos zdaje rozszerzona. Polski lajt, czyatnie bylo gorsze od wypracowania :|
Kolega napisal ze Justyna zabila Zenona.Jak myslicie, potraktuja to jako blad rzeczowy, duzy bo duzy ale rzeczowy czy wlepia kardynala i zerowa?
"Popatrz, leci ptaszek
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Popatrz dalej, obsrał daszek
Widać gdy go coś dręczy,
to się chłopak z tym nie męczy"

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

Własnie sobie przeglądam arkusz, i czytanie ze zrozumieniem było, aż tak bardzo trudne? Nie będę się wypiwiadał na temat ocenienia błędu bo nie mamo tym zielonego pojęcia jakie przyjmują oceniający metody itd.
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Bean_
Wałkarz

Post autor: Bean_ »

Chodzi mi glownie o to nazywanie funkcji poszczegolnych tam akapitow w tekscie..Wiekszosc osob miala problemy wiec cos jest na rzeczy.Na lekcjach nie bylo zadnych fukcji omawianycj procz impresywnej, ekspresyjnej i informacyjnej bodajze. A tu nagle o takich rzeczy pytaja, dobrze ze to kilka pkt tylko, ale i tak straszna rzepa.
"Popatrz, leci ptaszek
Może on w swej wolności,
poznał istotę miłości
Popatrz dalej, obsrał daszek
Widać gdy go coś dręczy,
to się chłopak z tym nie męczy"

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Przy tych pytaniach o funkcje to czyste strzały oddawałem ciekawe tylko czy trafne (niby BS mam wysoki ale wyniku na kości nie widziałem :D )

Andrzej
Pan Spamu

No, to który z maturzystów będzie cwaniakiem i zrobi zadanie 8 i 3? :D
http://pobieranie.dlastudenta.pl/matura ... yka_pr.pdf

Zeby nie było, ja zrobiłem :wink:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Andrzej pisze:No, to który z maturzystów będzie cwaniakiem i zrobi zadanie 8 i 3? :D
http://pobieranie.dlastudenta.pl/matura ... yka_pr.pdf

Zeby nie było, ja zrobiłem :wink:

nie załamuj mnie na dzień przed rozszerzeniem z matmy :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

i pomyśleć, że ja normalnie w szkole średniej przerabiałam pełne badanie funkcji, całki i takie tam pierdoły.

Andrzej
Pan Spamu

No cóż, teraz poziom jest niższy, to fakt. A to zadanie nie jest takie trudne, jak go nie ruszysz, to pozdro na matmie rozszerzonej :)

ODPOWIEDZ