Bardziej nie fair jest nie dobic do 50 osób. A poza tym, gdybyś tych głupot nie napisał, nikt by się nie dowiedział, czy i kogo wpuściłeś za darmoPropozycja wejściówek za darmo? Przecież to byłoby nie fair w stosunku do płacących.

Bardziej nie fair jest nie dobic do 50 osób. A poza tym, gdybyś tych głupot nie napisał, nikt by się nie dowiedział, czy i kogo wpuściłeś za darmoPropozycja wejściówek za darmo? Przecież to byłoby nie fair w stosunku do płacących.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Chciałeś, żebym skłamałJankiel pisze: Bardziej nie fair jest nie dobic do 50 osób. A poza tym, gdybyś tych głupot nie napisał, nikt by się nie dowiedział, czy i kogo wpuściłeś za darmo
Charki, tu cytuję, "coś ma", sprawdzi wieczorem i da mi znać. Atakuję też jeszcze jednego kumplaMarys pisze:Ponawiam prośbę o 30 savage orków. Mogę ich nawet kupić:D
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jeśli chodzi o barda, to cale młode pokolenie uciekło w siną dal, byłem przypadkiem ostatnio w bardzie, gdzie był turniej wfb... 5 osób! ( same pryki 30 -50lat ) Bez zadnych ograniczeń, na pytanie dlaczego ich nie wprowadza w ramach balansu, zaczęto na mnie wykrzykiwać jakies herezje, i rózne irracjonalne tezy, w sposób mało cywilizowany ; ) A i pod aresem Skavena kilka niewbrednych słów padło;p - nie iwem co Ty zrobiłes tym chłopą, ale zachowuja sie jak bys przynajmniej wypalił im piętno na mózgu.Undead pisze:Jacku. Zembol sie stara i też ledwo dobił 60 chłopa. Więc chyba na staranie sie nie kończy.Ale nie oto tu chodzi.
Co miesiąc w krakowie są organizowane lokale. Jest zawsze info na bp i innym forum. Frekwencja to max 14 - 16 osób z czego w tym czesc legionistów. I są to w kółko ci sami gracze. W krakowie turnieje organizuje sklep imperium gdzie frekwencja jest jeszcze grosza oraz bard na który my legioniści nie mamy wstępu bo wymyślili sobie ograniczenie wiekowe po tym jak kiedyś smialismy wykluczać sie podczas turnieju o swoje racie. A w bardzie gra sporo graczy w przedziale wiekowym 15 - 17 lat którzy na arenę nie przyjdą Bo chyba zaszczepione mają że my to chodzące zło. Więc jacku niesiesz jak naprawdę to wyglada od środka. Wiem że łatwo sie mowi. My naprawdę staramy się to battlowe krakowskie środowisko jakoś doprowadzić do lądu ale nie da sie tego zrobić od tak.
sory za offtop. zobaczymy sie w sobotę to face to face może ci to przedstawię przy pivku. pozdro
Ps: z komórki pisze więc może być kilka przekrecen w tekście
Kalesoner pisze:dokładnie tak, jakby mi ktoś tak powiedział na bazyliszku, to bym mu oddał jego obsraną kase i kazał wydupcaćLaik pisze:komuś się chyba w dupie poprzewracało - płacę wymagam, to nie jest kurwa supermarket...
wiem bo wygrałem ten turniej i to był chyba mój ostatni turniej tam... a i tak gość jes chory, co zrobic, buta nie zjesz...ksch pisze:Oki Laik już mi wyjaśnił ocbNie będę do tego nawiązywał, żeby flejmu nie podsycać, na który zresztą i tak się zanosi.
Gremlin - co im zrobił Skaven? Co my im w ogóle zrobiliśmy? Prosta sprawa - burzysz ustalony porządek - bóg Kulesza mówiący, jak się gra, jak się maluje, jak się ocenia itd. To jest toksyczne miejsce - sugeruję po prostu omijać szerokim łukiem. Pamiętasz jak zakończyła się moja pierwsza w życiu rozmowa z Kuleszą, bo byłeś wtedy na turnieju![]()
Poza tym jak przychodził Legion to zbierał wszystkie nagrody, a oni na głowie stają, żeby wygrywały ich chłopaki, wychodząc z idiotycznego założenia, że wtedy będą bardziej ze sklepem związani, zadowoleni etc. A tymczasem dobry wpieprz na początek to droga w odpowiednią stronę