ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07

Post autor: Jankiel »

Propozycja wejściówek za darmo? Przecież to byłoby nie fair w stosunku do płacących.
Bardziej nie fair jest nie dobic do 50 osób. A poza tym, gdybyś tych głupot nie napisał, nikt by się nie dowiedział, czy i kogo wpuściłeś za darmo :mrgreen:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Rozpiski będą wydrukowane :?:
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Jacku. Zembol sie stara i też ledwo dobił 60 chłopa. Więc chyba na staranie sie nie kończy.Ale nie oto tu chodzi.
Co miesiąc w krakowie są organizowane lokale. Jest zawsze info na bp i innym forum. Frekwencja to max 14 - 16 osób z czego w tym czesc legionistów. I są to w kółko ci sami gracze. W krakowie turnieje organizuje sklep imperium gdzie frekwencja jest jeszcze grosza oraz bard na który my legioniści nie mamy wstępu bo wymyślili sobie ograniczenie wiekowe po tym jak kiedyś smialismy wykluczać sie podczas turnieju o swoje racie. A w bardzie gra sporo graczy w przedziale wiekowym 15 - 17 lat którzy na arenę nie przyjdą Bo chyba zaszczepione mają że my to chodzące zło. Więc jacku niesiesz jak naprawdę to wyglada od środka. Wiem że łatwo sie mowi. My naprawdę staramy się to battlowe krakowskie środowisko jakoś doprowadzić do lądu ale nie da sie tego zrobić od tak.

sory za offtop. zobaczymy sie w sobotę to face to face może ci to przedstawię przy pivku. pozdro

Ps: z komórki pisze więc może być kilka przekrecen w tekście
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 16:52 przez Undead, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

kotson pisze:Rozpiski będą wydrukowane :?:

Tak będą

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Jankiel pisze: Bardziej nie fair jest nie dobic do 50 osób. A poza tym, gdybyś tych głupot nie napisał, nikt by się nie dowiedział, czy i kogo wpuściłeś za darmo :mrgreen:
Chciałeś, żebym skłamał :?: Osz Ty szelmo :mrgreen: A tak na serio to teraz Ty piszesz głupoty z tym nie fair, co jest nie fair w tym, że Ci się ileś osób wysypie :?: Jasne, że efekt jest znacznie gorszy, ale to nie jest kwestia bycia w porządku lub nie. Tak czy owak nie przewidujemy nie dobicia do 50.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Ja nawet na lokla jechałem do szczecina:D więc przyjadę jak nie będzie 50 os. Niestety matury plus 40 DMP zabrały część graczy. A i jak nie będzie 50 os to przecież nadal master tylko nie 300punktowy;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

i na bank mega impreza i fajne turlanie KRK. nie ma raczej innej opcji:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Będzie 50 osób :mrgreen: A impreza to wiadomo, że będzie zajebista :mrgreen: btw ktoś ma chipsy i może je bez problemu wziąć, czy mam kombinować drugi zestaw (jeden pełny mam i wezmę) :?:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ma ktoś pożyczyć
23 gnoblary 3 Yheety i BSB Ogierowy
??
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

komuś się chyba w dupie poprzewracało - płacę wymagam, to nie jest kurwa supermarket...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Laik pisze:komuś się chyba w dupie poprzewracało - płacę wymagam, to nie jest kurwa supermarket...
dokładnie tak, jakby mi ktoś tak powiedział na bazyliszku, to bym mu oddał jego obsraną kase i kazał wydupcać
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Marys pisze:Ponawiam prośbę o 30 savage orków. Mogę ich nawet kupić:D
Charki, tu cytuję, "coś ma", sprawdzi wieczorem i da mi znać. Atakuję też jeszcze jednego kumpla :mrgreen:

Kaleson - jak napisał? Serio pytam, chyba już trochę się pogubiłem kto o czym pisze :roll:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Potrzebuje jakiegokolwiek Pegaza, nawet bez jezdzca!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Uderzaj do Diba.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Undead pisze:Jacku. Zembol sie stara i też ledwo dobił 60 chłopa. Więc chyba na staranie sie nie kończy.Ale nie oto tu chodzi.
Co miesiąc w krakowie są organizowane lokale. Jest zawsze info na bp i innym forum. Frekwencja to max 14 - 16 osób z czego w tym czesc legionistów. I są to w kółko ci sami gracze. W krakowie turnieje organizuje sklep imperium gdzie frekwencja jest jeszcze grosza oraz bard na który my legioniści nie mamy wstępu bo wymyślili sobie ograniczenie wiekowe po tym jak kiedyś smialismy wykluczać sie podczas turnieju o swoje racie. A w bardzie gra sporo graczy w przedziale wiekowym 15 - 17 lat którzy na arenę nie przyjdą Bo chyba zaszczepione mają że my to chodzące zło. Więc jacku niesiesz jak naprawdę to wyglada od środka. Wiem że łatwo sie mowi. My naprawdę staramy się to battlowe krakowskie środowisko jakoś doprowadzić do lądu ale nie da sie tego zrobić od tak.

sory za offtop. zobaczymy sie w sobotę to face to face może ci to przedstawię przy pivku. pozdro

Ps: z komórki pisze więc może być kilka przekrecen w tekście
Jeśli chodzi o barda, to cale młode pokolenie uciekło w siną dal, byłem przypadkiem ostatnio w bardzie, gdzie był turniej wfb... 5 osób! ( same pryki 30 -50lat ) Bez zadnych ograniczeń, na pytanie dlaczego ich nie wprowadza w ramach balansu, zaczęto na mnie wykrzykiwać jakies herezje, i rózne irracjonalne tezy, w sposób mało cywilizowany ; ) A i pod aresem Skavena kilka niewbrednych słów padło;p - nie iwem co Ty zrobiłes tym chłopą, ale zachowuja sie jak bys przynajmniej wypalił im piętno na mózgu.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Kalesoner pisze:
Laik pisze:komuś się chyba w dupie poprzewracało - płacę wymagam, to nie jest kurwa supermarket...
dokładnie tak, jakby mi ktoś tak powiedział na bazyliszku, to bym mu oddał jego obsraną kase i kazał wydupcać

A to odnośnie czego było? LOL bp nie nadazam :p

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Chodzi mi o to, że w całej rozciągłości popieram Laika. :wink:

A Laik odniósł się do postu Jacka.
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Oki Laik już mi wyjaśnił ocb :mrgreen: Nie będę do tego nawiązywał, żeby flejmu nie podsycać, na który zresztą i tak się zanosi.

Gremlin - co im zrobił Skaven? Co my im w ogóle zrobiliśmy? Prosta sprawa - burzysz ustalony porządek - bóg Kulesza mówiący, jak się gra, jak się maluje, jak się ocenia itd. To jest toksyczne miejsce - sugeruję po prostu omijać szerokim łukiem. Pamiętasz jak zakończyła się moja pierwsza w życiu rozmowa z Kuleszą, bo byłeś wtedy na turnieju :mrgreen:
Poza tym jak przychodził Legion to zbierał wszystkie nagrody, a oni na głowie stają, żeby wygrywały ich chłopaki, wychodząc z idiotycznego założenia, że wtedy będą bardziej ze sklepem związani, zadowoleni etc. A tymczasem dobry wpieprz na początek to droga w odpowiednią stronę :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

@Gremlin

No ja w środowisku bardowym jestem znany i lubiany i większość ludzi to wie :D

Przychodził taki zły i nie dobry typ co miesiąc, wbijał 3 maski i zabierał nagrody do domu :mrgreen: (aż zrobili ograniczenia wiekowe a potem obniżyli wpisowe do 2zł #-o )

Poza tym tam jest takie kółko wzajemnej adoracji miętkich siusiaków, które potajemnie tam się zbiera i poklepuje się po plecach szlochając jaki to ja dla nich niedobry jestem i że podważam ich lokalne autorytety ;)

Tak samo jak reszta True Legionu - piją, odstawiają szyderę, nie mają klimatycznych rozpisek i nie wierzą w wielkie bóstwa stojące za sklepową ladą :D
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 21:28 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ksch pisze:Oki Laik już mi wyjaśnił ocb :mrgreen: Nie będę do tego nawiązywał, żeby flejmu nie podsycać, na który zresztą i tak się zanosi.

Gremlin - co im zrobił Skaven? Co my im w ogóle zrobiliśmy? Prosta sprawa - burzysz ustalony porządek - bóg Kulesza mówiący, jak się gra, jak się maluje, jak się ocenia itd. To jest toksyczne miejsce - sugeruję po prostu omijać szerokim łukiem. Pamiętasz jak zakończyła się moja pierwsza w życiu rozmowa z Kuleszą, bo byłeś wtedy na turnieju :mrgreen:
Poza tym jak przychodził Legion to zbierał wszystkie nagrody, a oni na głowie stają, żeby wygrywały ich chłopaki, wychodząc z idiotycznego założenia, że wtedy będą bardziej ze sklepem związani, zadowoleni etc. A tymczasem dobry wpieprz na początek to droga w odpowiednią stronę :mrgreen:
wiem bo wygrałem ten turniej i to był chyba mój ostatni turniej tam... a i tak gość jes chory, co zrobic, buta nie zjesz...

ODPOWIEDZ