![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Nikogo nie zmusisz żeby pisać legia albo legła z dużej litery
Tyle przypałów już miałem z związku z kibicami tego klubu że manipulacja ortograficzna jest dopuszczalna
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
Zaleciało polonijną chuliganką ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Opadliśmy z poziomem. Nie wiem jak u was ale u nas goni się gamoni dopuszczających się "manipulacji ortograficznych" bo to zwyczajnie śmieszne (chociaż niektórych nie da się przekonać). Nikogo nie zmuszam, po prostu zachęcam do pisania poprawnie bo to i tak nie wpływa na tą naszą kibicowską wojnę.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Opadliśmy z poziomem. Nie wiem jak u was ale u nas goni się gamoni dopuszczających się "manipulacji ortograficznych" bo to zwyczajnie śmieszne (chociaż niektórych nie da się przekonać). Nikogo nie zmuszam, po prostu zachęcam do pisania poprawnie bo to i tak nie wpływa na tą naszą kibicowską wojnę.
Wiesz, bycie kibicem to jedno, bycie kulturalnym człowiekiem to drugie.Dzoooma pisze:Spoko. Chociaż Ty się na mnie nie rzuciłeśJasne, słusznie. Sorka moje przeoczenieReal mistrz
Mi nie są w głowie żadne ustawki, rozwalanie stadionów i inne takie. Lubię czasami obejrzeć mecz. Też jakimś wielkim fanem nie jestem, ale przejść się z kumplami na piwo do pubu i obejrzeć to czemu nie. Dlatego nie jest moim celem naskakiwanie na nikogo. Każdy kibicuje tej drużynie, którą woli i tyle no.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Także luuzik przecież
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam, tak patrzę i z kibicowskiej strony wygląda to następująco: Wisła mistrz, Lechia i Śląsk mają szansę na puchary. Cracovia i Arka mają dużą szansę spaść, a Lech nie zagra w pucharach. Kto się interesuje trochę piłką i kibicowaniem, to wie że Lech-Arka-Cracowia, to jeden obóz, a drugi Wisła-Śląsk-Lechia. W pucharach zagra jeszcze Legia, której w większym lub mniejszym stopniu wyżej wymienione kluby nie lubią (dla Lecha najgorszy wróg), szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia. Reasumując, same klęski jednych, a szczęście u wszystkich drugich.
Pozdrawiam, Jacek.
Pozdrawiam, Jacek.
Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-JagaJacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nasza liga w tym sezonie jest szalona, niesamowicie spłaszczona, na 2 kolejki do końca 10 drużyn ma szansę na puchary - moim zdaniem to efekt zniszczenia korupcji w polskiej piłce. Wszyscy są tak samo żałośni, każdy może pokonać każdego, ale teraz bogate kluby już nie mogą kupować meczy od biedniejszych
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jaga miała zgodę z Wisłą przez ok. 20 lat, do czasu meczu w Gdańsku kilka lat temu, i z tego co się orientuje to utrzymują poprawne stosunkiScisca pisze:Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-JagaJacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.![]()
Jutro wpadają, mam nadzieje że będzie wesoło
Chłopaki muszą sobie coś wyjaśnić po Kownie
Oby były jakieś wrzuty na rząd i ich żenującą walkę z kibolami (czytaj odwracanie uwagi od realnych problemów). Ze strony piłkarskiej to wielkie są szansę na pożegnanie jutro z ekstraklasą. Niestety.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
- Jacek_Azael
- Masakrator
Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.
Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką
Ostatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ksch pisze:Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.
Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z ArkąOstatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic
![]()
![]()
![]()
Phi tam utrzymanie jak się kibicuje odpowiednim zespołom to zakup mistrzostwa to jest to
Co do meczu Arka - Legia to imo meczyk o utrzymanie się Arki a Legia to tam sobie pyka bo pyka i tak w LE gra już
Arka zaimponowała tym, że mimo, iż walczą o utrzymanie to nie prowadzą dopingu
Szkoda, że bez kibiców gości bo od jakiegoś czasu planowałem zjawić się w Gdyni.
A co do spadków i awansów pewnie znowu będzie cyrk.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
A co do spadków i awansów pewnie znowu będzie cyrk.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, o 12:43 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 2 razy.