Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Nikogo nie zmusisz żeby pisać legia albo legła z dużej litery Tyle przypałów już miałem z związku z kibicami tego klubu że manipulacja ortograficzna jest dopuszczalna
Zaleciało polonijną chuliganką
Opadliśmy z poziomem. Nie wiem jak u was ale u nas goni się gamoni dopuszczających się "manipulacji ortograficznych" bo to zwyczajnie śmieszne (chociaż niektórych nie da się przekonać). Nikogo nie zmuszam, po prostu zachęcam do pisania poprawnie bo to i tak nie wpływa na tą naszą kibicowską wojnę.
Opadliśmy z poziomem. Nie wiem jak u was ale u nas goni się gamoni dopuszczających się "manipulacji ortograficznych" bo to zwyczajnie śmieszne (chociaż niektórych nie da się przekonać). Nikogo nie zmuszam, po prostu zachęcam do pisania poprawnie bo to i tak nie wpływa na tą naszą kibicowską wojnę.
Wiesz, bycie kibicem to jedno, bycie kulturalnym człowiekiem to drugie.Dzoooma pisze:Spoko. Chociaż Ty się na mnie nie rzuciłeś Real mistrzJasne, słusznie. Sorka moje przeoczenie
Mi nie są w głowie żadne ustawki, rozwalanie stadionów i inne takie. Lubię czasami obejrzeć mecz. Też jakimś wielkim fanem nie jestem, ale przejść się z kumplami na piwo do pubu i obejrzeć to czemu nie. Dlatego nie jest moim celem naskakiwanie na nikogo. Każdy kibicuje tej drużynie, którą woli i tyle no.
Także luuzik przecież
- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam, tak patrzę i z kibicowskiej strony wygląda to następująco: Wisła mistrz, Lechia i Śląsk mają szansę na puchary. Cracovia i Arka mają dużą szansę spaść, a Lech nie zagra w pucharach. Kto się interesuje trochę piłką i kibicowaniem, to wie że Lech-Arka-Cracowia, to jeden obóz, a drugi Wisła-Śląsk-Lechia. W pucharach zagra jeszcze Legia, której w większym lub mniejszym stopniu wyżej wymienione kluby nie lubią (dla Lecha najgorszy wróg), szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia. Reasumując, same klęski jednych, a szczęście u wszystkich drugich.
Pozdrawiam, Jacek.
Pozdrawiam, Jacek.
Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-JagaJacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.
Nasza liga w tym sezonie jest szalona, niesamowicie spłaszczona, na 2 kolejki do końca 10 drużyn ma szansę na puchary - moim zdaniem to efekt zniszczenia korupcji w polskiej piłce. Wszyscy są tak samo żałośni, każdy może pokonać każdego, ale teraz bogate kluby już nie mogą kupować meczy od biedniejszych
Jaga miała zgodę z Wisłą przez ok. 20 lat, do czasu meczu w Gdańsku kilka lat temu, i z tego co się orientuje to utrzymują poprawne stosunkiScisca pisze:Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-JagaJacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.
Jutro wpadają, mam nadzieje że będzie wesoło Chłopaki muszą sobie coś wyjaśnić po Kownie Oby były jakieś wrzuty na rząd i ich żenującą walkę z kibolami (czytaj odwracanie uwagi od realnych problemów). Ze strony piłkarskiej to wielkie są szansę na pożegnanie jutro z ekstraklasą. Niestety.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.
Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką Ostatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic
Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką Ostatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic
ksch pisze:Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.
Phi tam utrzymanie jak się kibicuje odpowiednim zespołom to zakup mistrzostwa to jest to a nie tam jakieś załatwianie utrzymania phi tam .
Co do meczu Arka - Legia to imo meczyk o utrzymanie się Arki a Legia to tam sobie pyka bo pyka i tak w LE gra już
Arka zaimponowała tym, że mimo, iż walczą o utrzymanie to nie prowadzą dopingu Szkoda, że bez kibiców gości bo od jakiegoś czasu planowałem zjawić się w Gdyni.
A co do spadków i awansów pewnie znowu będzie cyrk.
A co do spadków i awansów pewnie znowu będzie cyrk.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, o 12:43 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 2 razy.