Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Re: Piłka nożna

Post autor: Duke »

Nikogo nie zmusisz żeby pisać legia albo legła z dużej litery 8) Tyle przypałów już miałem z związku z kibicami tego klubu że manipulacja ortograficzna jest dopuszczalna
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Zaleciało polonijną chuliganką :shock:

Opadliśmy z poziomem. Nie wiem jak u was ale u nas goni się gamoni dopuszczających się "manipulacji ortograficznych" bo to zwyczajnie śmieszne (chociaż niektórych nie da się przekonać). Nikogo nie zmuszam, po prostu zachęcam do pisania poprawnie bo to i tak nie wpływa na tą naszą kibicowską wojnę.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Dzoooma pisze:(Piotras, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazwy własne pisze się z wielkiej litery)
Jasne, słusznie. Sorka moje przeoczenie :)

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Edit: Dyskusje na forum proponuje skończyć i ew skończyć ją na turnieju.

pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Edyta.
Spoko. Chociaż Ty się na mnie nie rzuciłeś :wink: Real mistrz :)
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 21:58 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Dzoooma pisze:
Spoko. Chociaż Ty się na mnie nie rzuciłeś :wink: Real mistrz :)
Wiesz, bycie kibicem to jedno, bycie kulturalnym człowiekiem to drugie.
Mi nie są w głowie żadne ustawki, rozwalanie stadionów i inne takie. Lubię czasami obejrzeć mecz. Też jakimś wielkim fanem nie jestem, ale przejść się z kumplami na piwo do pubu i obejrzeć to czemu nie. Dlatego nie jest moim celem naskakiwanie na nikogo. Każdy kibicuje tej drużynie, którą woli i tyle no. :)
Także luuzik przecież :D

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Witam, tak patrzę i z kibicowskiej strony wygląda to następująco: Wisła mistrz, Lechia i Śląsk mają szansę na puchary. Cracovia i Arka mają dużą szansę spaść, a Lech nie zagra w pucharach. Kto się interesuje trochę piłką i kibicowaniem, to wie że Lech-Arka-Cracowia, to jeden obóz, a drugi Wisła-Śląsk-Lechia. W pucharach zagra jeszcze Legia, której w większym lub mniejszym stopniu wyżej wymienione kluby nie lubią (dla Lecha najgorszy wróg), szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia. Reasumując, same klęski jednych, a szczęście u wszystkich drugich.
Pozdrawiam, Jacek.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Ja już dawno przestałem się interesować naszym futbolem, oglądanie ligi angielskiej daje przyjemność, a nasi niestety nie grają choć odrobinę tak dobrze jak anglicy.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

nie oglądam żadnych meczy :P

ale właśnie wracam z meczu z kumplami 8)

dla każdego coś dobrego ( pilot & kanapa VS zmęczenie & satysfakcja ) :wink:

ps.: gram po " angielsku " :twisted:

Scisca
Wałkarz

Post autor: Scisca »

Jacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.
Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-Jaga :)

Nasza liga w tym sezonie jest szalona, niesamowicie spłaszczona, na 2 kolejki do końca 10 drużyn ma szansę na puchary - moim zdaniem to efekt zniszczenia korupcji w polskiej piłce. Wszyscy są tak samo żałośni, każdy może pokonać każdego, ale teraz bogate kluby już nie mogą kupować meczy od biedniejszych :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Scisca pisze:
Jacek_Azael pisze:szansę ma na puchar i to dużą przyjaciel Wisły (tak było jeszcze kilka lat temu, teraz nie wiem czy nadal) Jagiellonia.
Jaga z Wisłą? Proszę. Jaga od lat jest w trójkącie Widzew-Ruch-Jaga :)
Jaga miała zgodę z Wisłą przez ok. 20 lat, do czasu meczu w Gdańsku kilka lat temu, i z tego co się orientuje to utrzymują poprawne stosunki

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Rozkminy jak na kibicowni :D Jadze najbliżej wciąż do Wisły.
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Jutro wpadają, mam nadzieje że będzie wesoło :twisted: Chłopaki muszą sobie coś wyjaśnić po Kownie :evil: Oby były jakieś wrzuty na rząd i ich żenującą walkę z kibolami (czytaj odwracanie uwagi od realnych problemów). Ze strony piłkarskiej to wielkie są szansę na pożegnanie jutro z ekstraklasą. Niestety.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Myslę, że Cracovia się utrzyma, jedna lokata w górę po ostatniej kolejce, ktoś nie dostanie licencji i wchodzicie. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Nawet nie fantazjuj, drugi raz to się nie zdarzy.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kalesoner pisze:Myslę, że Cracovia się utrzyma, jedna lokata w górę po ostatniej kolejce, ktoś nie dostanie licencji i wchodzicie. :P

Albo jakiś klub znów nie awansuje z 1 ligi :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.

Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką :mrgreen: Ostatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

ksch pisze:Widzę, że jest więcej osób wyznających spiskową teorię kibiców Wisły, jakoby właściciel Cracovii miał nam załatwiać utrzymanie. Zapewne wynika to z mierzenia wszystkich swoją miarą - jak się puszczało mecze Legii 0-6 to się dosyć cynicznie do ligi podchodzi.

Na boisku sytuacja wygląda tymczasem nader ciekawie, ponieważ: my gramy z Jagiellonią, która walczy o puchary, Arka z Legią (to samo), Bytom z Lechem, który walczy o zmniejszenie rozmiarów tegorocznego upokorzenia, no i ma zgodę i z nami i z Arką :mrgreen: Ostatnia kolejka to już moc atrakcji - Arka we Wrocławiu (znowu puchary), Polonia w Warszawie (puchary), a my w Bełchatowie, który gra o nic :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Phi tam utrzymanie jak się kibicuje odpowiednim zespołom to zakup mistrzostwa to jest to :D a nie tam jakieś załatwianie utrzymania phi tam :D.

Co do meczu Arka - Legia to imo meczyk o utrzymanie się Arki a Legia to tam sobie pyka bo pyka i tak w LE gra już

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Arka zaimponowała tym, że mimo, iż walczą o utrzymanie to nie prowadzą dopingu =D> Szkoda, że bez kibiców gości bo od jakiegoś czasu planowałem zjawić się w Gdyni.
A co do spadków i awansów pewnie znowu będzie cyrk.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, o 12:43 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

nie tak jak ich zgodowicz - łamistrajki. Racja, szacunek za to :)

ODPOWIEDZ