Matura 2011

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Re: Matura 2011

Post autor: Fluffy »

Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..

Ech, żałość.

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Ingen175 pisze:Zakładając że byłbym twoim dobrym znajomym i powiedziałbym ci że Star Wars czy Kebab to dziadostwo nie uznałbyś za stosowne obejrzeć/spróbować ? Bo kolega tak mówi, a skoro mówi że jest kiepskie to nie warto tracić czasu.
Z pewnością "Nad Niemnem" nie jest szczególnie pociągające, więc zamiast jako lekturę można by to w szkołach po prostu oglądać. Film jest całkiem strawny, a do tego piękne krajobrazy. Film całkiem przyjemnie się ogląda, więc nie byłby to problem.
Po pierwsze napisałem relacje w liczbie mnogiej to raz. Druga kwestia to tematyka. Oba warunki spełnione łącznie. Zakładając, że nie lubię/ nie interesuje mnie science fiction i powszechnie spotykam się z opiniami, że Star Wars to dno to tak nie oglądnął bym ich. Wydaje mi się to całkiem rozsądne. Na prawdę nie trzeba wkładac ręki do ognia, żeby móc powiedziec, że parzy.

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Fluffy pisze:Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..

Ech, żałość.
Oj tu bym dyskutował :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Trudno dyskutować z rzeczywistością :wink:

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Fluffy pisze:Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..

Ech, żałość.
to prawda.
Fluffy pisze:Trudno dyskutować z rzeczywistością :wink:
a to niestety bardzo smutna prawda

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Tomash pisze:
Andrzej pisze:Żeby się łatwiej czytało, skopiujcie ją sobie do warda, trochę się rozjechało :)
3+, 4+, 5+? 3+ niby najlepszy, ale najtrudniej do niego skopiować.
Heh, za długa przerwa w battlu i mi odpierdala :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Wszystkich ,którzy zdawali geografię informuję ,że znaleziono błąd : http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powazny- ... omosc.html

No po prostu pięknie to wygląda, błędy na polskim, błąd na geografii. Ciekawe czym jeszcze CKE zaskoczy :lol2:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Ech, żałość.
Tia... smutna ta dzisiejsza młodzież. I jakoś bez fantazji... My po pijaku w knajpie nawet Makbeta odegraliśmy.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Andrzej
Pan Spamu

Obrazek

No, i po maturze z polaka :D Chociaż stara kurwa zabrała mi plan ramowy (bo ponoć za szczegółowy), to jakoś dało radę :) Większy stres był podczas czekania, niż na samym egzaminie :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Daj spokój, ustny to jest śmiech, na pałę można pójść i też się zda :P. Tylko klimat w poczekalni faktycznie niesprzyjający, te wszystkie panikujące panienki, na przemian płaczące i wybuchające histerycznym śmiechem...Denerwuje. Jak Ci poszło?

Andrzej
Pan Spamu

Heh, 10/20 bo suka zadawała same pytania dotyczące nazwisk, nazw itp pierdół :? Ale spoko, to i tak nie jest mi potrzebne, więc styknie :)

A co do pójścia na pałę, to koleś z mojej klasy (który btw strasznie mnie wkurwia), Wielki Cwaniak, Wyrywacz All Lasek, Mistrz Parkietu, Najbardziej Zajebisty Ever (czyli taki golonka w wersji mini :wink: ), pokazał jaki jest z niego Luzak. Chlał do wczoraj, chodził na imprezy, wziął maturę od starszego brata, polazł na kacu, żeby pokazać jaki jest zajebisty. I wiecie co? Nie zdał :mrgreen:

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Golonek taki jest może z pozoru, ale na dłuższą metę zachowuje się inaczej ;). No to jak oblał ustny to ogólnie polski matura jest zawalone, nie :D? Ooo, nie zdać matury to wielki żal :D.

Andrzej
Pan Spamu

Taa, jasne. Bo golonka jest tak naprawdę miłym i wrażliwym chłopcem, ale wstydzi się to okazywać xD

Żal to mi będzie jego dupy, jak powie o tym starym :D

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Ingen175 pisze:Wszystkich ,którzy zdawali geografię informuję ,że znaleziono błąd : http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powazny- ... omosc.html

No po prostu pięknie to wygląda, błędy na polskim, błąd na geografii. Ciekawe czym jeszcze CKE zaskoczy :lol2:
oj tam, te stacje były po prostu położone niedaleko od siebie :D
Obrazek

Ingen175
Kradziej

Nie wiem, nie przeglądałem arkusza, Po prostu informuję.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Kurde Andrzej, co to była za impreza... :D

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Zadania z matury z matematyki na klasówce zrobionej przed maturą:
http://wyborcza.pl/1,75248,9594854,Matu ... k_czy.html

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

M.T. pisze:Zadania z matury z matematyki na klasówce zrobionej przed maturą:
http://wyborcza.pl/1,75248,9594854,Matu ... k_czy.html
Jako dumny absolwent tego LO mogę napisać: :lol2: :lol2: :lol2:
W sumie najbardziej mnie rozbawiło to od kogo dziennikarze się o tym dowiedzieli. :)
Lest we forget:
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Lidder pisze:Kurde Andrzej, co to była za impreza... :D
Heh, zajebista :D I pomyśleć, że wychodziłem z domu jedynie z zamiarem spędzenia kilku godzin na igrach :)
Sorry, że się nie pożegnałem, ale spaliście tak słodko, że żal mi było Was budzić :)

Zajebiście macie w tym Waszym akademiku, muszę Was jeszcze kiedyś odwiedzić . Daj cynk, jak coś się będzie działo :)

Pozdrów koleżanki, zwłaszcza tą, na której spał Durin :)

Ingen175
Kradziej

Raczej liceum wspiera swoich uczniów bardzo mocno XD

ODPOWIEDZ