Matura 2011
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Matura 2011
Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..
Ech, żałość.
Ech, żałość.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Po pierwsze napisałem relacje w liczbie mnogiej to raz. Druga kwestia to tematyka. Oba warunki spełnione łącznie. Zakładając, że nie lubię/ nie interesuje mnie science fiction i powszechnie spotykam się z opiniami, że Star Wars to dno to tak nie oglądnął bym ich. Wydaje mi się to całkiem rozsądne. Na prawdę nie trzeba wkładac ręki do ognia, żeby móc powiedziec, że parzy.Ingen175 pisze:Zakładając że byłbym twoim dobrym znajomym i powiedziałbym ci że Star Wars czy Kebab to dziadostwo nie uznałbyś za stosowne obejrzeć/spróbować ? Bo kolega tak mówi, a skoro mówi że jest kiepskie to nie warto tracić czasu.
Z pewnością "Nad Niemnem" nie jest szczególnie pociągające, więc zamiast jako lekturę można by to w szkołach po prostu oglądać. Film jest całkiem strawny, a do tego piękne krajobrazy. Film całkiem przyjemnie się ogląda, więc nie byłby to problem.
-
- Oszukista
Oj tu bym dyskutowałFluffy pisze:Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..
Ech, żałość.

to prawda.Fluffy pisze:Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..
Ech, żałość.
a to niestety bardzo smutna prawdaFluffy pisze:Trudno dyskutować z rzeczywistością
Heh, za długa przerwa w battlu i mi odpierdalaTomash pisze:3+, 4+, 5+? 3+ niby najlepszy, ale najtrudniej do niego skopiować.Andrzej pisze:Żeby się łatwiej czytało, skopiujcie ją sobie do warda, trochę się rozjechało

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wszystkich ,którzy zdawali geografię informuję ,że znaleziono błąd : http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powazny- ... omosc.html
No po prostu pięknie to wygląda, błędy na polskim, błąd na geografii. Ciekawe czym jeszcze CKE zaskoczy
No po prostu pięknie to wygląda, błędy na polskim, błąd na geografii. Ciekawe czym jeszcze CKE zaskoczy

Tia... smutna ta dzisiejsza młodzież. I jakoś bez fantazji... My po pijaku w knajpie nawet Makbeta odegraliśmy.Fluffy pisze:Znak czasów. Kiedy byłem w szkole sredniej, nauczycielka tropiła i tępiła tych co ograniczyli sie do przeczytania streszczenia, opracowania czy oglądnięcia filmu. Teraz poliniści się modlą, żeby smarkateria chociaż film raczyła obejzeć..
Ech, żałość.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

No, i po maturze z polaka

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Heh, 10/20 bo suka zadawała same pytania dotyczące nazwisk, nazw itp pierdół
Ale spoko, to i tak nie jest mi potrzebne, więc styknie 
A co do pójścia na pałę, to koleś z mojej klasy (który btw strasznie mnie wkurwia), Wielki Cwaniak, Wyrywacz All Lasek, Mistrz Parkietu, Najbardziej Zajebisty Ever (czyli taki golonka w wersji mini
), pokazał jaki jest z niego Luzak. Chlał do wczoraj, chodził na imprezy, wziął maturę od starszego brata, polazł na kacu, żeby pokazać jaki jest zajebisty. I wiecie co? Nie zdał 

A co do pójścia na pałę, to koleś z mojej klasy (który btw strasznie mnie wkurwia), Wielki Cwaniak, Wyrywacz All Lasek, Mistrz Parkietu, Najbardziej Zajebisty Ever (czyli taki golonka w wersji mini

Taa, jasne. Bo golonka jest tak naprawdę miłym i wrażliwym chłopcem, ale wstydzi się to okazywać xD
Żal to mi będzie jego dupy, jak powie o tym starym
Żal to mi będzie jego dupy, jak powie o tym starym

-
- Oszukista
oj tam, te stacje były po prostu położone niedaleko od siebieIngen175 pisze:Wszystkich ,którzy zdawali geografię informuję ,że znaleziono błąd : http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powazny- ... omosc.html

Kurde Andrzej, co to była za impreza... 

Zadania z matury z matematyki na klasówce zrobionej przed maturą:
http://wyborcza.pl/1,75248,9594854,Matu ... k_czy.html
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Jako dumny absolwent tego LO mogę napisać:M.T. pisze:Zadania z matury z matematyki na klasówce zrobionej przed maturą:

W sumie najbardziej mnie rozbawiło to od kogo dziennikarze się o tym dowiedzieli.

Lest we forget:

Heh, zajebistaLidder pisze:Kurde Andrzej, co to była za impreza...

Sorry, że się nie pożegnałem, ale spaliście tak słodko, że żal mi było Was budzić

Zajebiście macie w tym Waszym akademiku, muszę Was jeszcze kiedyś odwiedzić . Daj cynk, jak coś się będzie działo

Pozdrów koleżanki, zwłaszcza tą, na której spał Durin