co z figurkami hammerersów?
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Loghaire Bloodstone
- Plewa
co z figurkami hammerersów?
Witam! Chyba takiego posta nie było.. Jeśli był to proszę o link.
Nie wiecie co jest z figurkami hammerersów? W sklepach internetowych są niedostępne, a z cytadeli napisali że nie ma ich w cenniku GW.
Nie wiecie co jest z figurkami hammerersów? W sklepach internetowych są niedostępne, a z cytadeli napisali że nie ma ich w cenniku GW.
- Loghaire Bloodstone
- Plewa
Dzięki za odpowiedź
Zgadza się, modele są świetne te które są teraz z mail ordera. Problem jest taki że mi brakuje 25 takich!!! Też se wymyślają..
Zgadza się, modele są świetne te które są teraz z mail ordera. Problem jest taki że mi brakuje 25 takich!!! Też se wymyślają..
jakby ktoś miał ochotę, mam 23szt (z FCG) Tych panów nieprzerobionych, jak widać można ich zrobić w zastępstwie
wszyscy z podstawkami 20x20
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=659340#p659340
edit: już się nimi ktoś cieszy...
wszyscy z podstawkami 20x20
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=659340#p659340
edit: już się nimi ktoś cieszy...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, o 13:21 przez Smh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Hmm.. Slayerzy akurat mają dużo różnych wzorów i nie jest chyba dużym problemem poskładać ich tak, żeby nie wyglądali zbyt klonowato
Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.
Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.
QFTQuaki pisze:Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
+1Quaki pisze: Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka.
Ja tu tylko sprzątam.
- Loghaire Bloodstone
- Plewa
Quaki pisze:Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.
Popieram. Popieram mojego przedmówcę! Sam tak "klonowato" zrobiłem niedawno całą 25 longbeardów
A mnie się Hamce z GW nie podobają wcale. ;p
Ale co kto woli.
Ale co kto woli.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Mi osobiscie podobaja sie http://www.blacktreedesign.com/europe/p ... 315&page=1 koszt nie jest taki zly (ok 7zl za sztuke z transportem) no ale jak ktos nie lubi plastiku to bedzie narzekal.
to są metalowe figurki, całkiem fajne, ale spróbuj je zamówić, to już ciężej :/
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Faktem jest ze czekam na ich zamowienie od ponad miesiaca i dopiero wczoraj wyslali czesc zamowienia (maja klopoty ze zrobieniem wybranych figurek).
Tak czy inaczej moim zdaniem te hamerki sa "grzechu warte" przy tej cenie.
PS.
Faktycznie sa metalowe co tylko polepsza ich oferte.
Tak czy inaczej moim zdaniem te hamerki sa "grzechu warte" przy tej cenie.
PS.
Faktycznie sa metalowe co tylko polepsza ich oferte.
WOW! udało Ci się ich zamówić ?? powiedz coś o tym bo mi tego nawet sklepy nie chciały ściągać nie mówiąc już o osobistym zamówieniu.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"