co z figurkami hammerersów?

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Loghaire Bloodstone
Plewa

co z figurkami hammerersów?

Post autor: Loghaire Bloodstone »

Witam! Chyba takiego posta nie było.. Jeśli był to proszę o link.
Nie wiecie co jest z figurkami hammerersów? W sklepach internetowych są niedostępne, a z cytadeli napisali że nie ma ich w cenniku GW.

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Zostały przesunięte do Mail Ordera.

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Myślałem, że chodzi o to czemu od dziesięciu lat są te same modele... :P Ale mnie to nie przeszkadza bo te modele są w porządku i wolę nie myśleć jaki plastikowy szajs dla Hammererów wymyśli GW przy następnym AB.

Awatar użytkownika
Loghaire Bloodstone
Plewa

Dzięki za odpowiedź :)
Zgadza się, modele są świetne te które są teraz z mail ordera. Problem jest taki że mi brakuje 25 takich!!! ;) Też se wymyślają..

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

No mi 35 :lol2:
Pozostaje rynek wtórny, a i tak znajac zycie niedługo hamki będą za niebotyczne ceny chodzic ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Loghaire Bloodstone
Plewa

Abaddon, pocieszaj mnie dalej ;)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

jakby ktoś miał ochotę, mam 23szt (z FCG) Tych panów nieprzerobionych, jak widać można ich zrobić w zastępstwie :)

wszyscy z podstawkami 20x20

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=659340#p659340

edit: już się nimi ktoś cieszy... :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, o 13:21 przez Smh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

Metale były bardzo ładne przyznaję, lecz ja nie narzekam na to że mają być teraz plastikowe modele a dlatego że nie lubię jak mam cały odział klonów tak jak niestety Zabójców :)
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Hmm.. Slayerzy akurat mają dużo różnych wzorów i nie jest chyba dużym problemem poskładać ich tak, żeby nie wyglądali zbyt klonowato ;)
Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

No tak zgadzam się ale o gustach się nie dyskutuje :D
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Quaki pisze:Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.
QFT
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Quaki pisze: Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka.
+1
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Loghaire Bloodstone
Plewa

Quaki pisze:Co do klonowatości hamków - osobiście przyznam, że właśnie to mi się w takim oddziale podoba! Regimenty Hammererów, Longbeardów (metali oczywiście) i Ironbreakerów niby składają się z praktycznie identycznych modeli ale dzięki temu taki oddział wygląda jak zwarta jednostka. Te trzy wymienione oddziały to IMHO najlepsze kraśkowe modele jakie widuje się na stołach.

Popieram. Popieram mojego przedmówcę! Sam tak "klonowato" zrobiłem niedawno całą 25 longbeardów :)

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

A mnie się Hamce z GW nie podobają wcale. ;p
Ale co kto woli.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Sam zbieram ciemniaki, ale jeśli chodzi o hamki - to moim zdaniem o niebo lepiej wyglądają te z szóstej edycji. Szkoda tylko, że tak drogo chodzą.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Gerd
Pseudoklimaciarz

Post autor: Gerd »

Mi osobiscie podobaja sie http://www.blacktreedesign.com/europe/p ... 315&page=1 koszt nie jest taki zly (ok 7zl za sztuke z transportem) no ale jak ktos nie lubi plastiku to bedzie narzekal.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

to są metalowe figurki, całkiem fajne, ale spróbuj je zamówić, to już ciężej :/
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Gerd
Pseudoklimaciarz

Faktem jest ze czekam na ich zamowienie od ponad miesiaca i dopiero wczoraj wyslali czesc zamowienia (maja klopoty ze zrobieniem wybranych figurek).

Tak czy inaczej moim zdaniem te hamerki sa "grzechu warte" przy tej cenie.

PS.
Faktycznie sa metalowe :) co tylko polepsza ich oferte.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

WOW! udało Ci się ich zamówić ?? powiedz coś o tym bo mi tego nawet sklepy nie chciały ściągać nie mówiąc już o osobistym zamówieniu.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Gerd
Pseudoklimaciarz

Hamkow u nich nie zamowilem choc strasznie kusili. Troche maszynek u nich wzielem bo tanio wychodza.

ODPOWIEDZ