DwarfSlayer i pisane przez niego glupoty...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Powergamer Rozpiskowy
Witaj, hmmmm ale żeś temat poruszył
areograf jak najbardziej! ale myśle ze zanim się nauczysz nim posługiwać i nie chodzi mi tu o malowanie obrazów itp. (bo do tego jest najleprzy i nie zamienie na nic innego) to narazie radze zostać przy pędzlu.
Jezeli chodzi o podkład...hmmm nie lepiej kupić podkład GW za 3dyszki?
Osobiście odradzam!
A co do przydatności w figurkach??? Jak najbardziej!!!!
Każdy pojazd do 40.000stki!!!! Każda duża powjerzchnia na której ciężko uzyskać płynne przejście (makiety!!!!!) Masz lakier w pojemniczku nie w sprayu? Też możesz się posłużyć areografem
Pozdrawjam
areograf jak najbardziej! ale myśle ze zanim się nauczysz nim posługiwać i nie chodzi mi tu o malowanie obrazów itp. (bo do tego jest najleprzy i nie zamienie na nic innego) to narazie radze zostać przy pędzlu.
Jezeli chodzi o podkład...hmmm nie lepiej kupić podkład GW za 3dyszki?
Osobiście odradzam!
A co do przydatności w figurkach??? Jak najbardziej!!!!
Każdy pojazd do 40.000stki!!!! Każda duża powjerzchnia na której ciężko uzyskać płynne przejście (makiety!!!!!) Masz lakier w pojemniczku nie w sprayu? Też możesz się posłużyć areografem
Pozdrawjam
Dwarfslayer, ależ chromolisz. Czekam aż ktoś z Leprechauna to zobaczy i Ci uświadomi, że oni używają aero do dość bazowych zastosowań.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Powergamer Rozpiskowy
Te ... .. jak ze zacni chciały żebym dla nich malował wjec nie ucz ojca jak dzieci robić, nie porównój ich do osoby która dopiero zaczyna!
A jeżeli chcesz autorytetów to radze się spoglądać na Studio "Lin"
pozdrawjam nieuśwjadomionego
A jeżeli chcesz autorytetów to radze się spoglądać na Studio "Lin"
pozdrawjam nieuśwjadomionego
Konam , spadlem z krzesla - ty chyba czlowieku nie wiesz do kobo pijesz ? Zarejestrowales sie niedawno i nie masz zielonego pojecia o niczym , zbastuj z tym tonem , bo bana dostaniesz i tyle bedzie Cie historia widziala na tym forum...
MOD
MOD
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
jeśli już kogos chwalisz, polecasz to przynajmniej naucz się poprawnej nazwy studiaDwarfSlayer pisze:Studio "Lin"
namnożyło się na forum osób, które ani czytac, ani pisać nie potrafią, a kultury to ich chyba nikt nie nauczył
musisz stary pamiętać, że inni też mogą mieć swoje zdanie, a fakt, iż jestes nowym na tym frum powinien zmobilizować cię do pracy nad sobą. Zastanów się: Jakie świadectow sobie wystawiasz poprzez takie komentarze, wykłócanie się (często niesłuszne)? Ludzie starają się rozczytać twoje posty pisane w nie wiadomo jakim języku i nic sensownego z nich nie wynoszą.
Pokaż świetną figurkę, przede wszystkim NAPISZ coś mądrego i poprawnie, to niektórzy wezmą sobie twoje rady do serca, a wypowiedzi zaczną traktować poważnie. Może w swoim środowisku dla kolegów jesteś półbogiem (wiem o czym mówię ), ale my ciebie nie znamy, a póki co masz u mnie i pewnie u wielu innych forumowiczów niezbyt korzystny wizerunek.
pozdro
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
spam jest rzeczą umyślną, a kolega chyab nie zdaje sobie sprawy z tego co robi
Temat podzielilem , juz za duzo bylo tego...
Ej DwarfSlayer, koleś masz jakieś kłotopy z "i" oraz "j", bo nadmiernie używasz "j" zamiast "i" w słowach . Takiego czegoś u największego dyslektyka nie widziałem. Pisz w wordzie, a po sprawdzeniu pisowni przekopiuj sobie, bo aż ciężko się czyta te twoje posty.
-
- Powergamer Rozpiskowy
ale pamiętaj że musisz wykonać negatyw!
Panowie, panowie - spokojnie.
Poprawności natury stylistyczno-gramatycznej nie czepiajcie się zbytnio, błąd polegający na używaniu "j" zamiast "i" jest znacznie mniej szkodliwy, niż rażące błędy ortograficzne lub często brak jakiejkolwiek interpunkcji
Zostawcie proszę ocenę pisowni komuś, kto skończył studia polonistyczne w instytucie kultury języka, bo zaraz zacznę wytykać palcami wasze błędy (od których aż oczy czasem bolą
Prawdą jest jednakże, że Dwarfslayer trochę za ostro sobie poczyna, jak na plewę forumową ( ) i prosiłbym go o zejście z tonu.
Poprawności natury stylistyczno-gramatycznej nie czepiajcie się zbytnio, błąd polegający na używaniu "j" zamiast "i" jest znacznie mniej szkodliwy, niż rażące błędy ortograficzne lub często brak jakiejkolwiek interpunkcji
Zostawcie proszę ocenę pisowni komuś, kto skończył studia polonistyczne w instytucie kultury języka, bo zaraz zacznę wytykać palcami wasze błędy (od których aż oczy czasem bolą
Prawdą jest jednakże, że Dwarfslayer trochę za ostro sobie poczyna, jak na plewę forumową ( ) i prosiłbym go o zejście z tonu.
No ok. Jakieś literówki to rozumiem, ale ciągłe pisanie "j" zamiast "i" ? No przepraszam bardzo, ale coś jest tu nie tak. Rozumiem, jak czasem się coś komuś pomyli, ale nie ciągle.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Powergamer Rozpiskowy
Mam proźbę do każdeko buca który czepia się Kerima i mnie za ortografie...
Uśwjadamiam was że dyśleksja (nie mylic z dyslekcją) często jest skutkiem ubocznym wysokiej inteligencji i wrodzonych talętów!
wjęc ..... a z resztą, jeszcze błędy w przekleństwach porobje...
pozdrawjam
Uśwjadamiam was że dyśleksja (nie mylic z dyslekcją) często jest skutkiem ubocznym wysokiej inteligencji i wrodzonych talętów!
wjęc ..... a z resztą, jeszcze błędy w przekleństwach porobje...
pozdrawjam