nie dość, że GW podniesie ceny to zamieni metale żywicą...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
podwyżka cen jest na stałe... ponoć nowe TK wyszły już w nowej cenie... batalion w cenie ~300... greatcahir pisze:GW podniesie ceny na każdy batalion WFB o 10 funciaków, AB o 3 funty a co do reszty to nie wiem... Na szczęście (i mam nadzieję), że tylko na okres letni.
To jest już ze zmienioną ceną.84-60 DWARF LORD WITH HAMMER & SHIELD £9.50
84-61 DWARF RUNELORD WITH GREAT WEAPON £9.50
niech podnoszą, zdają sobie sprawę, że ludzie i tak będą kupowaćBooxi pisze:śmieszne to podnoszenie cen... Mantic będzie mieć większe pole do popisu poprostu .
Ta, szczególnie że Mantic też coraz bardziej ceny podnosiBooxi pisze:śmieszne to podnoszenie cen... Mantic będzie mieć większe pole do popisu poprostu .
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Narazie tylko Orki ale z tego powodu ze są naprawde duze.Arbiter Elegancji pisze:Ta, szczególnie że Mantic też coraz bardziej ceny podnosiBooxi pisze:śmieszne to podnoszenie cen... Mantic będzie mieć większe pole do popisu poprostu .
Skoro się nie chwala to skąd wiesz ile osób ma od nich figsy ?Smh pisze:a Mantic niby taka świetna alternatywa a na forum może z 3 osoby mają krasie od nich i to też w małej ilości (no ale się tym nie chwalą )
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Nie widziałem pudelek z orkami, jeśli jest więcej ramek to zwracam honor, a jeśli ramek w pudelku jest tyle samo a cena wyższa to znaczy że podnieśli ceny bo tak im się podoba. Bo w bzdury że trzeba podnieść ceny bo zużywa się więcej plastiku na ramce orków niż np. ghuli to ja już od dawna nie wierzę.Abaddon pisze: Narazie tylko Orki ale z tego powodu ze są naprawde duze.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
zapodaj jakiegos linka.Booxi pisze:umm... oba modele są śmieszne.. szczególnie ten runek który trzyma kurde pieczątkę nad głową :/
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
tam miało być 'albo' zamiast 'ale'Abaddon pisze:Skoro się nie chwala to skąd wiesz ile osób ma od nich figsy ?Smh pisze:a Mantic niby taka świetna alternatywa a na forum może z 3 osoby mają krasie od nich i to też w małej ilości (no ale się tym nie chwalą )
Ja już dawno zamówiłem u nich 60 wojków i dobrze mi sie sprawdzaja. A na pewno są lepsi niz Wojkowie z GW.