Dużo osób gra takAndrzej pisze:Arcy high, mały metal
Tak to jest jak się człowiek spina, ciśnienie rośnie, rośnie, a potem jak nie walnie!, to czasem trzeba nawet okna otwierać
Ja teraz testuje Arcy z Fire i mali magowie z HM
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Dużo osób gra takAndrzej pisze:Arcy high, mały metal
Tak to jest jak się człowiek spina, ciśnienie rośnie, rośnie, a potem jak nie walnie!, to czasem trzeba nawet okna otwierać
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
A jaką myślisz mam rozpiskę xD 3x hordaHavelock pisze:ja fire na dużym magu widzę tylko na hordowe armie, bo przeciwko innym HE albo DE nie ma za bardzo zastosowań (może oprócz hydry), do tego dochodzi słaby (jak na możliwości HE) bonus +d3 do casta
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Warkille pisze: Archerzy się nawet dobrze biją...
Pozdro poćwicz, łucznicy HE to najlepiej bijący się corowy oddział strzelecki w wfbVolondil pisze:Warkille pisze: Archerzy się nawet dobrze biją...Oj to chyba zbyt odważne stwierdzenie
Ja bym dał SM zamiast PG, ale głównie dlatego, że bardzo lubię te modele
tak 6 i 7 z muzykami i dodał chociaż jednego orzełka
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Pozdro poćwicz LSG biją sie o niebo lepiej:PAndrzej pisze:Pozdro poćwicz, łucznicy HE to najlepiej bijący się corowy oddział strzelecki w wfbVolondil pisze:Warkille pisze: Archerzy się nawet dobrze biją...Oj to chyba zbyt odważne stwierdzenie
Ja bym dał SM zamiast PG, ale głównie dlatego, że bardzo lubię te modele
tak 6 i 7 z muzykami i dodał chociaż jednego orzełka
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No prosta sprawa. Właśnie dzisiaj grałem bitewkę i rzuciłem Brzytwę na małą dziesiątkę, którzy zrobili miazgę z kawalerii z WS5, I4 i 3 Ataki z siła 7 w pierwszej turze (to była ta wampirza kawaleria), jakieś 500 punktów dla mnie w jednym combacie.Andrzej pisze:Pozdro poćwicz, łucznicy HE to najlepiej bijący się corowy oddział strzelecki w wfb
a ja raptem raz ją rzucałem, żeby zabić pegazyTaa, sam nie wiem, ile bitew wygrałem dzięki brzytwie na łukach
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
chodzi o przedmiot The Other Trickster's Shard - to znaczy że te 16 ataków powoduje przymusowe przerzucanie wardów? Czy tylko te pierwsze 5 bo spotkałem sie z taka właśnie opinią i zgłupiałem.Semi pisze:wlasciwie jak to dzial w cc? horda na horde powiedzmy, to deklaruje 5 atakow w tych co sie stykaja z championem czyli w sumie 16A z rerollami a reszta bez czy inaczej?