Lizaki na Bielsko (2600 euro)
Re: Lizaki na Bielsko (2600 euro)
Whatever.
A co do rozpy. Czemu nie dasz 3 salamandr? Ograniczenie książkowe, czy co? Bo skoro 2 niszczą system, to 3 tym bardziej
A co do rozpy. Czemu nie dasz 3 salamandr? Ograniczenie książkowe, czy co? Bo skoro 2 niszczą system, to 3 tym bardziej
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Doświadczenie. Chodzi o pare rzeczy, po pierwsze są bardziej mobilne ze względu na swój mniejszy rozmiar, a co za tym idzie lepiej przeżywają, po drugie na 3 zbyt często wypada misfire (serio przetesowane ponad 50 razy), po trzecie oddział za 225 pkt jest już MUSTKILLEM, a nie kolejnym śmieciem, który się chowa między resztą jaszczurek, po czwarte za te 75 pkt. mam oddział kameleonów. Tak więc 2 wygrywają z 3.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Jak uważasz. Dla mnie take trójka niszczy system, ale to faktycznie sporo punktów w jednym oddziale. Ale bez euro trzy dwójki byłyby niesamowite
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ale to na 3k+, bo tak to powtórzenia w rarach je blokują
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
2 latwiej sie manewruje i kosztuja mniej punktow.
Bez euro 2x2 rzeczywiscie jest spoko na 2400, 2500.
Natomiast na euro niestety imho 3 salki to jest must have - kosztuja duza punktow, ciezko czasem je wystawic, ale robia pozoge, poza tym ich wartosc jako oddzialu do walki wrecz tez
Bez euro 2x2 rzeczywiscie jest spoko na 2400, 2500.
Natomiast na euro niestety imho 3 salki to jest must have - kosztuja duza punktow, ciezko czasem je wystawic, ale robia pozoge, poza tym ich wartosc jako oddzialu do walki wrecz tez
Wiem, wiem nie probuje Cie przekonywac, tylko napisalem swoje zdanie.
Jesli chodzi o odrzucanie 6tek - sprawdza sie ono duzo lepiej na slannie samotnym, albo slannie w saurusach, a nie w TG. Ze wzgledu na fakt, ze slann jest w drugim szeregu i w 8ed kiedy mozna sobie wszystko mierzyc, gracz ustawi sie tak, aby miec zasieg do pierwszego szeregu TG, a nie do slanna.
P.S. Jestem pod wrazeniem ile wcisnales na te punkty.
Jesli chodzi o odrzucanie 6tek - sprawdza sie ono duzo lepiej na slannie samotnym, albo slannie w saurusach, a nie w TG. Ze wzgledu na fakt, ze slann jest w drugim szeregu i w 8ed kiedy mozna sobie wszystko mierzyc, gracz ustawi sie tak, aby miec zasieg do pierwszego szeregu TG, a nie do slanna.
P.S. Jestem pod wrazeniem ile wcisnales na te punkty.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
w huj skromny jak zawsze za to bo lubięGolonka pisze:Dzieki staralem sie Zobaczymy jak bdzie w Bielsku. I jak gra z Laikiem. to bedzie ciekawe
mam nadzieje że pykniemy razem bitewkę bo dawno nie graliśmy razem
pozdrawiam
Zdał mature i od razu poprawia. A może Khumek chciał aluzyjnie zaznaczyć, że ma ambicje na stanowisko prezydenckie w naszym kraju, a ?
btw - ograniczenie Salek na euro jest 0-2, ale w sensie ze maks dwie salki na armię? Bo skoro są w rarach to raczeh byłoby to bez sensu... czy jak to graniczenie wygląda bo przyznam że nie ogarniam
EDIT:
Dzieki za uświadomienie ; )
btw - ograniczenie Salek na euro jest 0-2, ale w sensie ze maks dwie salki na armię? Bo skoro są w rarach to raczeh byłoby to bez sensu... czy jak to graniczenie wygląda bo przyznam że nie ogarniam
EDIT:
Dzieki za uświadomienie ; )
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, o 20:40 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
Są 0-1 oddziałów salek a mogą być 3 sztuki w oddziale.Qc-Rat pisze:Zdał mature i od razu poprawia. A może Khumek chciał aluzyjnie zaznaczyć, że ma ambicje na stanowisko prezydenckie w naszym kraju, a ?