Warszawa Lokal Czysta 8 edycja 04.06.2011
Re: Warszawa Lokal Czysta 8 edycja 04.06.2011
I wypowiedział się ekspert. Sorry Przemcio, rozumiem o co ci chodzi, ale nie masz racji.
w 6 ed grałem DE, najpewniejszą armią jaka wtedy była, i nie narzekałem tyle co ty. Dostawałem baty, aż nie nauczyłem się grać lepiej niż przeciętny gracz. Wtedy remisowałem, a jak się podszkoliłem to nawet byłem w górnej ćwiartce wyników. A niektórzy nimi turnieje wygrywali (niezbyt często, lecz ludziska jakoś sobie radzili, wtedy nie było BP, lub zasad Euro i nie dawali mi extra power upów, nie dupili innych armii) a świat się nadal kręcił. Każdy robił rozpiskę jaką chciał, i było git.
Spróbuj utrzymać 500+ punktowego slana przy życiu jak nie masz look out sir, przeciwko HE. Posiedziałem pomyślałem i jest możliwość, nie zawsze wyjdzie, i wtedy przegram, a mój przeciwnik wygra. On się będzie cieszył a ja będę płakał że jego armia jest przegięta i nie da się z nią wygrać. Nie uważam że wystawienie 4 odziałów skinków po 10 w każdym, było by takim przegięciem. natomiast Euro mi to ogranicza, niby dlaczego, bo ciężko się gra przeciwko 4x40 slaves, absurd.
Jak Woch jest taki kiepski, to zmień armię na DE lub HE, i będziesz szczęśliwym. Dopóki nie trafisz na Dw, Scavenów czy Emp.
w 6 ed grałem DE, najpewniejszą armią jaka wtedy była, i nie narzekałem tyle co ty. Dostawałem baty, aż nie nauczyłem się grać lepiej niż przeciętny gracz. Wtedy remisowałem, a jak się podszkoliłem to nawet byłem w górnej ćwiartce wyników. A niektórzy nimi turnieje wygrywali (niezbyt często, lecz ludziska jakoś sobie radzili, wtedy nie było BP, lub zasad Euro i nie dawali mi extra power upów, nie dupili innych armii) a świat się nadal kręcił. Każdy robił rozpiskę jaką chciał, i było git.
Spróbuj utrzymać 500+ punktowego slana przy życiu jak nie masz look out sir, przeciwko HE. Posiedziałem pomyślałem i jest możliwość, nie zawsze wyjdzie, i wtedy przegram, a mój przeciwnik wygra. On się będzie cieszył a ja będę płakał że jego armia jest przegięta i nie da się z nią wygrać. Nie uważam że wystawienie 4 odziałów skinków po 10 w każdym, było by takim przegięciem. natomiast Euro mi to ogranicza, niby dlaczego, bo ciężko się gra przeciwko 4x40 slaves, absurd.
Jak Woch jest taki kiepski, to zmień armię na DE lub HE, i będziesz szczęśliwym. Dopóki nie trafisz na Dw, Scavenów czy Emp.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ukradli wam tego Narbutta czy co?
Chcą grać na TLOS i Teclisy - niech grają.
Powodzenia.
P.S.
Szkoda, że takie straszne pierdoły wypisują o ETC AR, ale pisać też każdy może, trochę lepiej, trochę gorzej.

Chcą grać na TLOS i Teclisy - niech grają.

Powodzenia.
P.S.
Szkoda, że takie straszne pierdoły wypisują o ETC AR, ale pisać też każdy może, trochę lepiej, trochę gorzej.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Euro jest OK.Jedy Knight pisze:Ukradli wam tego Narbutta czy co?![]()
Chcą grać na TLOS i Teclisy - niech grają.![]()
Powodzenia.
P.S.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
To jednak nie powód by robić nagonkę na ludzi którzy chcą się bawić inaczej.Grolshek pisze: Euro jest OK.
Ja sam często mam ochotę na 2800.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ja nie twierdze, że jestem ekspertem... i średnio mnie obchodzi czym grałeś w 6ed... bo teraz jest 8
Czy ja gdzieś napisałem,że WOCH jest plewny
po prostu DE są lepsze... wiesz no chyba, że twierdzisz inaczej ale w sumie każdy DE ma hate a do tego potworka za 175 pkt. który może przemielić dowolny klocek w kombacie z save +3 i regenką a no i oczywiście zionięciem a no i nie zapomnijmy o prawie nie zabijalnym lordzie z wardem na 2+ i stubbornem
biedne plewne DE a no i jeszcze rzucanie czarów z ilu kostek ci się podoba. A co do grania Elfami to nie zamierzam bo są jakieś takie gejowskie...

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
-
- Chuck Norris
jak zabijesz czarodziejkę u DE to zaczynają puchnąć
cała szuka wojny DE opiera się na magii a dokładnie na shadow
zawsze są lepsze lub gorsze sparingi
nie ma co narzekać.
Jak masz czas to przychodź
cała szuka wojny DE opiera się na magii a dokładnie na shadow
zawsze są lepsze lub gorsze sparingi
nie ma co narzekać.
Jak masz czas to przychodź
-
- Chuck Norris
A ktoś bliski
?
wiedźmy wiedźmy
jak się gra na DE to jako chaos brałbym fire

wiedźmy wiedźmy
jak się gra na DE to jako chaos brałbym fire
Grichalk pisze:To po cholerę spamujesz i psujesz ludziom nastrój, jak Cię nawet nie będzie?Przemcio pisze:no już nie przesadzajmy wypłacenie 50 ataków z S3 i poisonem to nawet bez shadowa boli...![]()
wtedy akurat mam wesele 200 km od wawy

-
- Chuck Norris
rozpisek nie wysyłamy,
1 bitwa jest na tajne rozpiski
dlatego trzeba je sprawdzić
jeżeli popełnisz błąd to decydują sędziowie co się dzieje
1 bitwa jest na tajne rozpiski
dlatego trzeba je sprawdzić
jeżeli popełnisz błąd to decydują sędziowie co się dzieje
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja tam życzę powodzenia inicjatywie, uważam, że turnieje powinny być organizowane na różne zasady i pod różne gusta. Nie może być tak, że 75% euroentuzjastów wypycha poza nawias turniejowy 25% eurosceptyków 
Czasami też miło sobie pograć na open i zobaczyć, jaka ta gra jest "naprawdę".

Czasami też miło sobie pograć na open i zobaczyć, jaka ta gra jest "naprawdę".
Ja tam bardzo się cieszę że będę mógł zagrać turniej na zwykłe zasady 8 edycji. Już kminię rozpę powoli 

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
-
- Chuck Norris
dopisany
jutro powinienem dopisać jeszcze 3 osoby.
up regulaminu
jutro powinienem dopisać jeszcze 3 osoby.
up regulaminu