Thomas pisze:no i nam się ładny side evencik urodził na DMDŚ popcorn w cenie biletów Panowie...
prawie jak Baśka z Tutajcem na Bazylu:D
Thomas pisze:no i nam się ładny side evencik urodził na DMDŚ popcorn w cenie biletów Panowie...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Jezeli sobie zyczysz, możemy zgarac cos na raczki, nóżki głowy i inne łokcie. Kumek tez oewnie chetnie przyjmie czelendżaGolonka pisze:Tak! Dobrze! Dwa męskie, umięsnione samce będą walczyć o pozycje w stadzie battlowców do Krwi! Tak jakie to męskie, jakie to inteligentne. Jestem z was dumny. Aż mi się przypomina podstawówka. Dymitr trzeba wydzielić specjalny sektor na DMDŚ na Chelenge. Od dzisiaj będą rozgrywane na pięsci!. Tak! Gratulujue wam obu panowie, z tematu o fajnym turnieju zrobiło się błoto, bagno i cięte riposty rodem z gimnazjum.... A mogło być tak miło...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Święte oburzenie? Nie, po prostu wszyscy uważają Twoje zachowanie za głupie i dziecinne. A tak btw, Ty też jej nie widziałeś, a jesteś święcie oburzony.Laik pisze:śmieszne jest oburzenie osób postronnych które nie widziały nawet bitwy (tak naprawdę to 12:8 wystarczało któremukolwiek), bo wygląda to jakbym świętość papieża podważał a nie osób które ustawiły już jak się okazało nie jeden lokal. Nie Andrzeja który przestawia figurki kiedy gracz przeciwny się obróci - zrobiłeś to w grze ze mną na parówce w Gnomie(przestawiłeś furie) i Rincem na WIelkiej Inkwizycji (flamery). Nie człowieka który grał 2 (czy 3?) różnymi rozpiskami na Strategiconie.
Jesteś krętaczem którego skill dobrze podsumował Butan.
do zobaczenia w realu Andrzeju chętnie zobaczę ten obrazek na żywo jeżeli masz odwagę (za ten na forum też Ci odpowiem gówniarzu).
tutat EoT z mojej strony.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.