![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale spam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mnie do zainstalowanie Linuxa, poza tym, że mam 160 GB dysk wypchany nielegalnymi danymi i niespecjalnie mam miejsceTomash pisze:A ja sobie w pracy Kubuntu postawiłem jako jedyny system...
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Ciekawość, zainstalowałeś 32-bitowego firefoxa, czy udało Ci się jakoś pod 64 uruchomić flasha i jave? Miałem ten sam problem, pomęczyłem się, działało, a potem jeden apt-get updgrade rozwalił wszystko w choleręTomash pisze:(...)Na dodatek pojechałem ekstremalnie i zainstalowałem wersję na amd64, a żeby było śmieszniej, udało się pod 64-bitowym Liskiem zmusić nie tylko flasha, ale i javę do działania (!).
Gdybym Cię nie znał, to po tym zdaniu pomyślałbym, że masz 16 lat, krzywe zęby, piegowatą twarz, tłuste włosy i okularyTomash pisze:Krzechu, odpowiedź na Twoje pytanie jest w zdaniu, które zresztą zacytowałeś.
Dodam tylko, że oczywiście nie istnieje plugin javy 64bit i "nie wchodzi" przez nspluginwrappera (wrapper do ładowania 32-bit pluginów w 64-bitowego firefoxa), więc trzeba się posiłkować pluginem ze stajni GCJ, którzy zresztą nie ma sensownego sandboxa i jest mniej bezpieczny od natywnego sunowskiego.