U mnie to bylo roznie , kiedys tylko piwo , teraz piwo jest jedna z opcji i stalo sie troche mniej popularne na rzecz drinków ( ale prawdziwych drinków , a nie shooterów o ktorych mowicie - wodka + sok ( screwdriver) czy wodka + cola to sa shootery) . Wyszlo tak , ze przez chwile jako barman pracowalem i strasznie mnie na to zajawa zlapala... Teraz mam juz inne stanowisko , ale od czasu do czasu na bar na nocke przychodze , tak hobbystycznie

Moje ulubione drinki to caipirinia , summer fresh no i ostatnio stworzony przeze mnie golden sun

Jesli chodzi o czysta wodke to zdecydowanie finlandia - kiedy mam wplyw na to co pijemy , to wole wydac wiecej , ale czuc przynajmniej jakis porzadny smak - najlepsza jest oczywiscie cranberry...
Z piw niegdys najbardzije lubilem Tyskie , ale zeszlo na psy i teraz powrocilem do Zywczyka , oczywiscie Kujawiaka tez bardzo lubie ( nasze lokalne piwo , a wlascicelem jest grupa zywiec )
Win za bardzo nie lubie , jak juz musze to wypije
Z whiskaczy to zdecydowanie Jack Daniels oraz Chivas
Szampanow ( a raczej win musiajcych sprzedawanych jako szampanow) totalnie nie lubie , oryginalnych prawdziwych szampanow tez
Jesli chodzi przy jakiej muzie lubie sie bawic po alkoholu - to do kazdej , nie robi mi to juz wtedy w ogole , choc oczywiscie dobre taneczne czarne rytmy sa najlepsze