płaczą płaczą a i tak potem wszyscy będziemy kupować te modele jaka już nowe rzeczy będą w tym wychodziłyBestialski_Brokuł pisze:Płaczcie dalej- całkiem śmiesznie się to czyta
Lato - podwyżek czas...
Re: Lato - podwyżek czas...
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ale to przyjemnie sobie ponarzekać 
- Infernal Puppet
- Masakrator
Gdyby narzekanie było dyscypliną olimpijską bylibyśmy arcymistrzami świata
.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Andronicus
- Chuck Norris
Ja już na pewno nie będępłaczą płaczą a i tak potem wszyscy będziemy kupować te modele jaka już nowe rzeczy będą w tym wychodziły
GW tylko utwierdza się w przekonaniu, że jakiej chały nie wypuszczą głupi klienci i tak wszystko od nich kupią za jeszcze większe pieniądze. Najgorsze jest to, że jak widać mają rację. Narzekacie, wyśmiewacie, a i tak większość z was poleci do sklepu z wywieszonym ozorem nakupić tej tandety za grubą gotówkę. Ja się z tego wypisuję bo mam już dość robienia ze mnie wała. Dokupię sobie niezbędne metale i plastiki na allegro i zamykam definitywnie temat warhammerów. Na turnieje i tak nie jeżdżę, więc nie muszę korzystać z najnowszych zasad i modeli, a jak będę miał parcie na nową armię zastanowię się nad Hordes albo innym systemem nie mającym nic wspólnego z marką GW.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
ja już od dawna wypiąłem się na gw. brakującego plastiku czasem coś kupię, drogo ale moim zdaniem warto z tym że całych armii nie kupuję (współczuję nowym:P). tak to co ładniejszy metal sobie kupiłem ale teraz nie wiem czy nowe żywice będę nabywać, kolekcjonersko słabo, może coś do gry jak będzie naprawdę ładne+będę potrzebować.
mam do malowania setki metali - spec herosów, limity itd, do śmierci mi starczy spokojnie:P
a i z 3 armiami mam malowania że huhu tego co już mam:P z małymi zakupami mógłbym złożyc grywalnie jeszcze 2 kolejne...
może trzeba po prostu zamknąć ten temat i usunąć z forum aby nowym graczom którzy to mogą przeczytać nie było przykro i żeby nie wiedzieli jak było dawniej... nie będą żałować, będa myśleć że tak zawsze było jak jest teraz i nie będą czuć od początku przygody z gw że są ruchani:P i może sprawi im to więcej radości niż nam sprawia:/
mam do malowania setki metali - spec herosów, limity itd, do śmierci mi starczy spokojnie:P
a i z 3 armiami mam malowania że huhu tego co już mam:P z małymi zakupami mógłbym złożyc grywalnie jeszcze 2 kolejne...
może trzeba po prostu zamknąć ten temat i usunąć z forum aby nowym graczom którzy to mogą przeczytać nie było przykro i żeby nie wiedzieli jak było dawniej... nie będą żałować, będa myśleć że tak zawsze było jak jest teraz i nie będą czuć od początku przygody z gw że są ruchani:P i może sprawi im to więcej radości niż nam sprawia:/
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A to wyjdzie na zdrowie GW
Pomysł na biznes, niestety piracki: kupić dobrej jakości failcasty, obrobić i pozalepiać, odlewać w metalu 
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Andronicus
- Chuck Norris
No ja osobiście bym wolał gdyby na zdrowie wyszło to nam - klientom. Niech młodziaki wiedzą w co się pakują. To twórcy powinno zależeć żeby ich produkt był atrakcyjny dla klienta a nie odwrotnie.krystian1wielki napisał(a):
A to wyjdzie na zdrowie GW
A tego, jak rozumiem, nie chcemy?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kiepski biznes. Poczekaj aż wszystko będzie ulepione z kupy. Wtedy Twoja armia nabierze podstawowej wartości estetycznej, a jako jeden z podstawowych plusów swoich staroedycyjnych modeli będziesz mógł wymienić unikalną cechę: "Nie śmierdzi!".Mów za siebie. Ja sprzedaję armię.
Z tym sprzedawaniem armii to lekka przesada, przecież nie nakazują nam wymienić wszystkich modeli na żywiczne
. Mi w sumie nie zależy z czego oni robią figurki, mam 7k Krasnoludów i wszystkie oddziały jakie mamy dostępne w booku, do zebrania zostały mi tylko niektóre limitowane modele, które jeśli są dostępne w sklepach to tylko w MO.
Miałem zamiar dokupienia jakichś nowych modeli jeśli będą ładne, ale jak nie to po prostu nauczę się odlewać te które mam. Ale tak szczerze to myślę, że GW jednak poprawi technologię odlewania w żywicy, bo jeśli taki mały producent jak np. Ścibor potrafi odlewać dobrej jakości modele bez bąbelków to czemu nie oni?
Ps. Myślicie że Ściborowy miś też rozpuszcza się w słońcu?
Miałem zamiar dokupienia jakichś nowych modeli jeśli będą ładne, ale jak nie to po prostu nauczę się odlewać te które mam. Ale tak szczerze to myślę, że GW jednak poprawi technologię odlewania w żywicy, bo jeśli taki mały producent jak np. Ścibor potrafi odlewać dobrej jakości modele bez bąbelków to czemu nie oni?
Ps. Myślicie że Ściborowy miś też rozpuszcza się w słońcu?
Panowie z tym wyzbywaniem się figurek to bym się wstrzymał , firma upadnie gra zniknie , figurki i zasady zostaną , więc można grać było już kilka takich systemów które upadły ale ludzie w nie grają co najważniejsze pojawiają się nowi gracze .
A i jeszcze takie zjawisko spostrzegłem ostatnio jeżeli niemożna nabyć jakiś figurek do jakiegoś upadłego systemu to część graczy samemu się je rzeźbi i amatorsko odlewa właśnie w żywicy.
A firma tworząc modele w kompozycie który degraduje pod wpływem słońca strzeliła sobie w stopę .
A i jeszcze takie zjawisko spostrzegłem ostatnio jeżeli niemożna nabyć jakiś figurek do jakiegoś upadłego systemu to część graczy samemu się je rzeźbi i amatorsko odlewa właśnie w żywicy.
A firma tworząc modele w kompozycie który degraduje pod wpływem słońca strzeliła sobie w stopę .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A skąd przypuszczenie że GW upadnie?