płaczą płaczą a i tak potem wszyscy będziemy kupować te modele jaka już nowe rzeczy będą w tym wychodziłyBestialski_Brokuł pisze:Płaczcie dalej- całkiem śmiesznie się to czyta

płaczą płaczą a i tak potem wszyscy będziemy kupować te modele jaka już nowe rzeczy będą w tym wychodziłyBestialski_Brokuł pisze:Płaczcie dalej- całkiem śmiesznie się to czyta
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ja już na pewno nie będępłaczą płaczą a i tak potem wszyscy będziemy kupować te modele jaka już nowe rzeczy będą w tym wychodziły
No ja osobiście bym wolał gdyby na zdrowie wyszło to nam - klientom. Niech młodziaki wiedzą w co się pakują. To twórcy powinno zależeć żeby ich produkt był atrakcyjny dla klienta a nie odwrotnie.krystian1wielki napisał(a):
A to wyjdzie na zdrowie GW
A tego, jak rozumiem, nie chcemy?
Kiepski biznes. Poczekaj aż wszystko będzie ulepione z kupy. Wtedy Twoja armia nabierze podstawowej wartości estetycznej, a jako jeden z podstawowych plusów swoich staroedycyjnych modeli będziesz mógł wymienić unikalną cechę: "Nie śmierdzi!".Mów za siebie. Ja sprzedaję armię.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)