Racja, racja...Kołata pisze:
To by było mocne! Ale z tego co wiem, to O&G nie mogą grać gigantów z DoW. Racja?
Chcemy raportu ze Skavenami i Dwarfami
Moderator: Kołata
Racja, racja...Kołata pisze:
To by było mocne! Ale z tego co wiem, to O&G nie mogą grać gigantów z DoW. Racja?
Tyle ze to nie takie częste w dodatku niema nic wspólnego z prawdziwą grą ... ale na turniejach jak najbardziej takpingus pisze:Prosta sprawa.. kampimy, kampimy i czekamy aż kowadło wybuchnieKołata pisze:Myślę, że można by pocisnąć dwarfy, ale rozpą zupełnie nie uniwersalną. Ale to przecież nie o to chodzi...
mialem juz przeglad krasnaliGogol pisze:Moze nie grałeś z dobrymi krasiami ... jeśli kiedyś bedzie okazja i jeśli tylko chcesz to zapraszam na jakimś masterze albo online na gre
Niestety z Dwarfami sie nagralem ale jak cos chetnei zagram nawet w nocy for fun na ta rozpiske bo nie moge przebolec * oczywiscie o ile bede trzezwyGogol pisze: Tyle że ja w wejherowie gram dwarfami ale jeśli chcesz zobaczyć jak ci z dwarfami pójdzie to proszę bardzo
Bo tylko te jednostki możesz podnieść, Black Gobbo Big Un'ów nie ma.TruePunk pisze:ale masz ta notke przy konkretnej jednostce.