Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
Re: Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
Może już skavenami się pojawię
Choć źle we wtorek po turze będę miał jedyny egzamin -> zobaczę.
Choć źle we wtorek po turze będę miał jedyny egzamin -> zobaczę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak tam demonetki?Arbiter Elegancji pisze:Fajnie że wracacie do oceny malowania na lokalach
Będę.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
demonicznieCauliflower pisze:Jak tam demonetki?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
PrzemekB pisze:do kiedy mozna sie zglaszac i wysyłać rozpy?
Jak się nie wyrobisz to i tak aż do turnieju możesz się zgłosić tylko nie dostaniesz punktów.Za wyrobienie się do 15.06.2011(środa) do godziny 23:59 gracz otrzyma 4 DP do klasyfikacji ogólnej.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wszystkich chętnie dopiszę...
...jak będę miał zgłoszenie na mailu.
...jak będę miał zgłoszenie na mailu.
informacje o blatowaniu na parę dni przed turniejem. Zależy ilu kultowiczów będzieMilo pisze:Zapewne się pojawię, bo to w sumie po wystawieniu ocen u mnie w szkole
Jakieś blatowanie będzie ??
Nie to że się czepiam ale, za malowanie można dostać punkty w dwóch rożnych kategoriach.
Bliżej terminu bedęwiedzial czy uda mi się wyrwać by się stawić.
Bliżej terminu bedęwiedzial czy uda mi się wyrwać by się stawić.
możesz jaśniej, bo nie rozumiem?Kanadian pisze:Nie to że się czepiam ale, za malowanie można dostać punkty w dwóch rożnych kategoriach.
up listy ...