Choć źle we wtorek po turze będę miał jedyny egzamin -> zobaczę.
Jak tam demonetki?Arbiter Elegancji pisze:Fajnie że wracacie do oceny malowania na lokalach
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
demonicznieCauliflower pisze:Jak tam demonetki?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
PrzemekB pisze:do kiedy mozna sie zglaszac i wysyłać rozpy?
Jak się nie wyrobisz to i tak aż do turnieju możesz się zgłosić tylko nie dostaniesz punktów.Za wyrobienie się do 15.06.2011(środa) do godziny 23:59 gracz otrzyma 4 DP do klasyfikacji ogólnej.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
informacje o blatowaniu na parę dni przed turniejem. Zależy ilu kultowiczów będzieMilo pisze:Zapewne się pojawię, bo to w sumie po wystawieniu ocen u mnie w szkole![]()
Jakieś blatowanie będzie ??
możesz jaśniej, bo nie rozumiem?Kanadian pisze:Nie to że się czepiam ale, za malowanie można dostać punkty w dwóch rożnych kategoriach.