Co ty masz z tymi chrabąszczami?Skavenblight pisze: A chrabąszcze można połapać czerwcowe - jakaś nowa odmiana, teraz latają. Niektóre naprawdę mutanty! Jak na Chaos przystało![]()

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Człowieku, ja mieszkam na dupie Warszawy [jakby to Niemcy pięknie powiedzieli], tutaj wszystko lata i mi do pokoju wpada. Ostatnio zaczęłam mordować podręcznikiem do Necromundy, bo ten do Mordheim jest już w kiepskim stanie.TomCio pisze:Co ty masz z tymi chrabąszczami?Skavenblight pisze: A chrabąszcze można połapać czerwcowe - jakaś nowa odmiana, teraz latają. Niektóre naprawdę mutanty! Jak na Chaos przystało![]()
no mowie ze nie ogladam horrorow bo mnie smiesza i nudza zwlaszcza tanie i japonskie };->Mate pisze:Max... za dużo oglądałeś tanich horrorów chyba
kurczak z rożna 15zlSkavenblight pisze:Max lubi tanie surowce, dlatego polecam.
ano piore tym mozg co dziennie ]:->Kapitan Hak pisze:Bluźniercze i szaleńcze - chyba pobierałeś nauki u samego Roba Zombie'ego.
krab to dopiero 3 figs do chaosuthral92 pisze:figs spoko ale badzmy szczerzy albo masz za duzo wolnego czasu albo polaczenie kraba z kura to dopiero poczatek.
oj nie wiem jeszcze ale to bardzo wielkie wyzwanie ]:->wertyg pisze:A z czego zrobisz spawna?
ja wiem czy tak smieszniethral92 pisze:dawaj kupe bedzie smiesznie i niesmacznie:P:P:P:P:P:P:P:P
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!