Dark Elfy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Zsaroświtowe Elfy

romantyczne to nawet

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Oh Kerim... niby obsokrajowiec, a poeci w polskiemu... :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Miałem przyjemność widieć z bliska :)
Technicznie bardo git. (nestety wtedy nie byli na podstawkach a podstawki są bardzo git i figurki wiele zyskały).

Naszczęście kolorystyka inna niż inne armie DE (nie ma tu "ksera" podręcznika DE) - jak dla Mnie to wielki "+"
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Brawo za oryginalnosc!!! Technika na niezlym poziomie , ogolnie calosc podoba mi sie :) Podstawki sa swietne !!! Bardzo fajnie wyglada turkus troche gorzej pomarancz. Kilka uwag :

- laczenie NMMu z metalikami imho nie komponuje sie dobrze - zdecyduj sie na jedno

- pomaranczowe szaty kusznikow , wygladaja jakby byly robione na szybko na 2 warstwy

- ogolnie sam pomaranczu nie przemawia do mnie , imho rozjasnianie bialym jest bledem , lepiej wyglada rozjasniany golden yellow , ale to wszystko tylko imho
Ostatnio zmieniony 29 cze 2007, o 13:16 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Śliczny zaczątek armii , którą udało mi sie widzieć już na żywo , ale bez tych podstawek , które jeszcze dodały uroku :)
Piszczałka zdążysz pomalować armie przed Maskratorem :P ?
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Oskar pisze: Piszczałka zdążysz pomalować armie przed Maskratorem :P ?
Sądze że da rade :) Wierze w Niego :) A ostatnio bardo szybko idzie mu malowanie :P.... (...aż wstyd Mi się przyzna... że malowałem kiedyś coś Piszczałce i pokazywałem jak się maluje :P.. "uczeń przerósł mistrza" :P)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

mam nadzieje ze zdaze caly czas maluje i jak nie zdaze zrobic tak jak chcem to bedzie malowanie podstawowymi kolorami a po turnieju bede ewentualnie wykanczal. Jedno jest pewne na turnieju zagram w koncu wymarzona armia mrocznych :)
A szmajson nie mow bo demonetki na steadach z pod Twojego pedzla wszystkich wprawiaja w zachwyt :) ja bym nadal tak nie pomalowal ;)

ODPOWIEDZ