Zsaroświtowe Elfy
romantyczne to nawet
Dark Elfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Miałem przyjemność widieć z bliska
Technicznie bardo git. (nestety wtedy nie byli na podstawkach a podstawki są bardzo git i figurki wiele zyskały).
Naszczęście kolorystyka inna niż inne armie DE (nie ma tu "ksera" podręcznika DE) - jak dla Mnie to wielki "+"

Technicznie bardo git. (nestety wtedy nie byli na podstawkach a podstawki są bardzo git i figurki wiele zyskały).
Naszczęście kolorystyka inna niż inne armie DE (nie ma tu "ksera" podręcznika DE) - jak dla Mnie to wielki "+"
Brawo za oryginalnosc!!! Technika na niezlym poziomie , ogolnie calosc podoba mi sie
Podstawki sa swietne !!! Bardzo fajnie wyglada turkus troche gorzej pomarancz. Kilka uwag :
- laczenie NMMu z metalikami imho nie komponuje sie dobrze - zdecyduj sie na jedno
- pomaranczowe szaty kusznikow , wygladaja jakby byly robione na szybko na 2 warstwy
- ogolnie sam pomaranczu nie przemawia do mnie , imho rozjasnianie bialym jest bledem , lepiej wyglada rozjasniany golden yellow , ale to wszystko tylko imho

- laczenie NMMu z metalikami imho nie komponuje sie dobrze - zdecyduj sie na jedno
- pomaranczowe szaty kusznikow , wygladaja jakby byly robione na szybko na 2 warstwy
- ogolnie sam pomaranczu nie przemawia do mnie , imho rozjasnianie bialym jest bledem , lepiej wyglada rozjasniany golden yellow , ale to wszystko tylko imho
Ostatnio zmieniony 29 cze 2007, o 13:16 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
Sądze że da radeOskar pisze: Piszczałka zdążysz pomalować armie przed Maskratorem?

mam nadzieje ze zdaze caly czas maluje i jak nie zdaze zrobic tak jak chcem to bedzie malowanie podstawowymi kolorami a po turnieju bede ewentualnie wykanczal. Jedno jest pewne na turnieju zagram w koncu wymarzona armia mrocznych
A szmajson nie mow bo demonetki na steadach z pod Twojego pedzla wszystkich wprawiaja w zachwyt
ja bym nadal tak nie pomalowal 

A szmajson nie mow bo demonetki na steadach z pod Twojego pedzla wszystkich wprawiaja w zachwyt