hmmm jak dla mnie co ture moze walczyc w 2 combatach wiec jednak 24Zox pisze:hmm jak dla mnie 12, co mu daje jeszcze dodatkowe, bo chyba z magii ani sztandarów nie ma bonusowego bełtania?Gogol pisze:Troll może teoretycznie rzygnąć 24 razy na gre ILE ON ZJADŁ !!!???
Refleksje
Moderator: Kołata
zapomniałem że na turę są 2 fazy CC
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
6tur*twoja i przeciwnika fazy combatu (2)*dodatkowa walka przy pogoni/ overrunie (2)
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak to skąd z regeneracjiGogol pisze:No właśnie ot zagadka skąd ma tyle rzygów ??Inferno pisze:jak on moze to zrobic ?Gogol pisze:Troll może teoretycznie rzygnąć 24 razy na gre ILE ON ZJADŁ !!!???
No ba... Przecież regeneracja regeneruje mu stracone wymiociny;)quidamcorvus pisze:Jak to skąd z regeneracjiGogol pisze:No właśnie ot zagadka skąd ma tyle rzygów ??Inferno pisze: jak on moze to zrobic ?
Wymiociny myśle automatycznie^^ No musi mieć taki troll jakiś miły akcent w życiu
A ja mam taką refleksję że mamy najwięcej postów napisanych
Troll rzeczny powinien być wstanie żygnąć więcej niż kamienny moim zdaniem.
- nightclower16
- Mudżahedin
ale wtedy kamienny byłby pokrzywdzony ...
Nie dadzą mu pzecież góratic ;p
Nie dadzą mu pzecież góratic ;p
dla mnie tezGogol pisze:Ty wiesz że nigdy o tym nie pomyślałem ... kurde co za bzdura że nie mająquas pisze:jakdla mnie troll rzeczny powinien miec aquatic
skink-rozumiem ze zwierzak stricte wodny
krox-jak dla mnie mniej
a troll ktory wiekszosc czasu spedza w wodzie/blocku nie ma z tego powodu zadnego bonusa
a trol gorski?
na poczatek moglby byc tanszy...bo upgrade za 50% ceny jest drogawy
- swieta_barbara
- habydysz
Mogliby mu zabrac plewny pancerz i wlozyc dwuraka. Bylby grywalny.