WIELKI DRACON
Ale tam zadupie...woda jest;)
bunkrów nie ma, ale i tak jest zaj..iścieKielon pisze:Przestan.Green Knight pisze:Po MB skończyli z tym co niektórzy.thurion pisze:hehe, jak Was znam to zaiste dacie rade![]()
![]()
![]()
Co ja mówie
Idziemy pic nad jakas rzeka, jak tam wystepuje.

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Niewiadom
- "Nie jestem powergamerem"
witam
do osob z gorzowa i okolic sa dwa miejsca w aucie wolne na dowozke do turnieju
zainteresowanych prosze o kontakt na gg 3315242 email maraxus7@wp.pl
do osob z gorzowa i okolic sa dwa miejsca w aucie wolne na dowozke do turnieju
zainteresowanych prosze o kontakt na gg 3315242 email maraxus7@wp.pl
U nas dopuszczamyPierun pisze:Łuk na BSB legalny wkońcu czy nie? z lekka zamotany jestem

Generalnie to z tym łukiem co kraj to obyczaj. W uściśleniach jest w jakowymś dziale WP z komentarzem odpowiednim. W praktyce organizator decyduje czy dopuszcza go czy nie - ja zdecydowałem, że dopuszczam.
Draconis - FOR EVER !!!
To jak na tym turnieju będzie się piło alkohol to ja się muszę jeszcze zastanowić czy przyjadę. 

A licky boom boom down!!!
Na samym turnieju jest całkowity zakaz - jak kogoś przyuważę, to OUT, żeby nie było.b_sk pisze:To jak na tym turnieju będzie się piło alkohol to ja się muszę jeszcze zastanowić czy przyjadę.
Natomiast wieczorem, na bazie to tam pełny luz. Ważne by nic tam nie zostało zniszczone.
Draconis - FOR EVER !!!
Będzie:Scimitar pisze:Na samym turnieju jest całkowity zakaz - jak kogoś przyuważę, to OUT, żeby nie było...
"You have 5 seconds to comply... four... three... two... one... I am now authorized to use physical force!"

Wcześniej będzie prośba i ostrzeżenieb_sk pisze:Będzie:Scimitar pisze:Na samym turnieju jest całkowity zakaz - jak kogoś przyuważę, to OUT, żeby nie było...
"You have 5 seconds to comply... four... three... two... one... I am now authorized to use physical force!"

Draconis - FOR EVER !!!
Ciekawe czemu czyzby dlateog , bo sam sedzia gra WE ?Scimitar pisze:U nas dopuszczamyPierun pisze:Łuk na BSB legalny wkońcu czy nie? z lekka zamotany jestem
Generalnie to z tym łukiem co kraj to obyczaj. W uściśleniach jest w jakowymś dziale WP z komentarzem odpowiednim. W praktyce organizator decyduje czy dopuszcza go czy nie - ja zdecydowałem, że dopuszczam.
Bo jestem w 100% przekonany, że jest legalny - cokolwiek ktoś tam sobie uważa.Ziemko pisze:Ciekawe czemu czyzby dlateog , bo sam sedzia gra WE ?Scimitar pisze:U nas dopuszczamyPierun pisze:Łuk na BSB legalny wkońcu czy nie? z lekka zamotany jestem
Draconis - FOR EVER !!!
No to się mylisz, nie dość że te Woody są i tak przegięte, to jeszcze mają bsbka który strzela z łuku trzymając sztandar armijny, nie wiem gdzie, chyba między pośladkami...Scimitar pisze:Bo jestem w 100% przekonany, że jest legalny - cokolwiek ktoś tam sobie uważa.Ziemko pisze:Ciekawe czemu czyzby dlateog , bo sam sedzia gra WE ?Scimitar pisze: U nas dopuszczamy

Eeeee, jaki Bless? To Bless jedzie na Dracona?Inferno pisze:jedzie ktos z lublina ?
to jak mozesz bless wez wivwenr i 24 orkow a boss juz nie musi byc skonczony