Rozpocząłem testowanie mojej armii. Kilka bitew za mną, w tym jedna dzisiaj z O&G.
Ta rozpiska to próba połączenia armii do cc z magicznym supportem.
Moje spostrzeżenia są następujące:
Warlord jest spoko ale nie mogę dobrać odpowiedniej dla niego kombinacji przedmiotów. Muszę spróbować z fellbladem

Bonebreaker okazuje się niezłym siepaczem.
BSB nic szczególnego.
Stormverminami jestem trochę rozczarowany. Słabo siepią Klanbracia niezły support zwłaszcza z weapon teamami.
Ratling taki sobie. Warpfirethrower ładnie panikuje i stanowi dobrą ochronę przed atakami od boków i usupełnienie supportu klanbraci.
Slejwiki robią zawsze sprawdzają się w zadaniach do których są wyznaczeni. Dziś trzymali trolle przez 4 tury i uklepali prawie 2

Katapulta... fajna, ładnie straszy wroga i rozwala duże klocki. Dziś ładnie rozwaliła mi stormów.

Monki bajkowe ale monki z death frenzy epicki ale nie w ilości 25. 35 co najmniej. Taka kupa ataków zawsze coś zrobi.
z PP klepaczem napieprzają aż miło. Zabijają dużo ale spada ich też masa.
Jezzaili jakoś nie mam okazji kiedy wykorzystać.
Jaka abomka jest każdy wie

Brakowało mi w tej rozpisce dzisiaj gratów. Moich 36+ master moulder i packasterzy. Szybcy i doskonali na flanki.
Chociaż ostatnio przez 3 tury próbowałem zaszarżować łuczników i cąły czas wyrzucałem wyniki nie większe niż 4-5 na obu kościach i nie mogłem się nimi kompletnie ruszyć.

Dzwonu i kadzielnicy w rozpisce nie ma bo nie mam modeli jeszcze dlatego ich do rozpisek nie biorę.
Jakie są wasze sugestie?