DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!! Zdjęcia str16
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!!
Ja bym zasugerował, żeby publikować nazwy teamów bez nazwisk i armii ; p Za dużo byś chciał kminic Laik a ja w tym tygodniu nie mam głowy do tego ^^
btw pojedzie tylko jeden skład SS
Spoko Dymitr mam jeszcze 21 minut:)
Będę z Lidderem, Golonką i Dominem, Jasif chyba też będzie, ogarniam Bielsko żeby wszyscy przyjechali wcześniej;p
Będę z Lidderem, Golonką i Dominem, Jasif chyba też będzie, ogarniam Bielsko żeby wszyscy przyjechali wcześniej;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Czuję, że będzie grubo:)
Gdybyś nie kazał mi szukać ID za dodatkowe punkty byłoby szybciej;p
Poszła rozpa, nawet Ci to w pięknego PDF-a złożyłem:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
doprawdy sliczny pdf:)
Wiadomo, u nas biby zawsze są grube:)
pamiętam jak byłem troszke młodszy i 16- letni Morrok na dniach fantastyki (after wlasciwie) wyrywał pania doktor z polibudy...z całkiem niezłym skutkiem:D
Wiadomo, u nas biby zawsze są grube:)
pamiętam jak byłem troszke młodszy i 16- letni Morrok na dniach fantastyki (after wlasciwie) wyrywał pania doktor z polibudy...z całkiem niezłym skutkiem:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
so be it.
wyjechaliśmy grupą 30 osób i wróciliśmy w 35 na konwent...o 8:00 (a ja wówczas miałem byc w pracy od 9:00 )
przychodzi mój szef, a ja jeszcze najebany tlumacze (sprzedawalem ludziki na konwwencie) że miałem cięzkoa noc i w ogóle
on na to:
Dymitrrrrr.... Ciszej, proszę...
wyjechaliśmy grupą 30 osób i wróciliśmy w 35 na konwent...o 8:00 (a ja wówczas miałem byc w pracy od 9:00 )
przychodzi mój szef, a ja jeszcze najebany tlumacze (sprzedawalem ludziki na konwwencie) że miałem cięzkoa noc i w ogóle
on na to:
Dymitrrrrr.... Ciszej, proszę...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ta p. doktor była z DUP'y (Dolnośląski Uniwersytet Przyrodniczy), a nie z Polibudy (bałbym się teraz ją spotkać, jeszcze by mnie uczyła) i chyba wykładała ochronę środowiska... Dawno to było
W zeszłym roku też było grubo, parę cytatów przeszło do historii 

BYOBAF Party, ajk wcześniej wspomniałem. Wszscy Ci którzy planują przyjechąc w piątek wieczorem są zaproszeni - Khumanor udostępnił nam rodzicóa (bez względu jak głupio to brzmi) i bedziemy się integrować:DVallarr pisze:Jakies szczegoly na temat tego grilla?
W sprawach jakichkowliek zwiazanych z turem jestem pod nuemrem: 789-167-424 acz od wtorku po 22:00 nie odbieram bo dziecko mi spac będzie w domu:)
Jezeli nie uda się telefon, na SMS zawsze odpisuję
Qc-Rat pisze:Ja bym zasugerował, żeby publikować nazwy teamów bez nazwisk i armii ; p Za dużo byś chciał kminic Laik a ja w tym tygodniu nie mam głowy do tego ^^
Tak, Ja też bym chciał kminic, chociaż nazwy armii:)
moze byc jak kac zejdzie? 
jedna drużyna wysłała mi 6 rozpisek bo nie mają pewności który gracz pojedzie, wiec dałem im szanse się do dzis zastanowić...

jedna drużyna wysłała mi 6 rozpisek bo nie mają pewności który gracz pojedzie, wiec dałem im szanse się do dzis zastanowić...
Laik ja już czuje to napięcie, Ty też?
Czy Turbo Warzywa lepiej się sparują z 8 Bilą, czy 8 Bila z Turbo Warzywami...
W sobotę podglądaliśmy Młynka i Liddera no i mamy naszą Warszawską tajną bron <mroczny śmiech>
:D:D
Czy Turbo Warzywa lepiej się sparują z 8 Bilą, czy 8 Bila z Turbo Warzywami...
W sobotę podglądaliśmy Młynka i Liddera no i mamy naszą Warszawską tajną bron <mroczny śmiech>